Датчик

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Чет 23 авг 2007 18:21

тази система с тези датчици има ли начин да се премахне?

:shock че как да не може.... сваляш ги , мяташ ги у боклука , все що свети и пищи го кормиш и на местата на датчиците завиваш манометри и бегаш ...т. е шпориш...... :wink: :wink:

Потребителски аватар
WYLIX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот WYLIX » Пет 24 авг 2007 9:37

сериозно ви питам,дали знае някой.че ми писна да се занимавам с тези датчици ,вече имам 3 комплекта и всеки ми пищи при различно каране.единия ми пищи като взема да я карам продалйително над 120-130,другия на баири ,а другия постоянно.

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Пет 24 авг 2007 9:44

е то тогава и в моето има доза истина : правиш преход към двигателя, разпъваш едно маркучле ( ние много ползваме едни , ама са за фреон , издържат до 43 бара ) тънки са колкото молив ..... монтираш си един манометър някъде и гледаш.... като знаеш какви стойности трябва да е и под кои да не падаш....... или си намираш готова системка датчик - уред , монтираш го и си напълно автономен в измерванията ( както аз си меря темпаратурата например :evil: )
Успех

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пет 24 авг 2007 10:07

WYLIX написа:сериозно ви питам,дали знае някой.че ми писна да се занимавам с тези датчици ,вече имам 3 комплекта и всеки ми пищи при различно каране.единия ми пищи като взема да я карам продалйително над 120-130,другия на баири ,а другия постоянно.

абе човеко!!!!Ама ти олицетворение на българския технически гений ли искаш да станеш?хората са ти направили СИСТЕМА ЗА РАННО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ,а ти искаш да я махнеш....ами то е като да се съблечеш гол в гей-бар!
Ти прочети още един път вннимателно чудесните постинги на колегите по този въпрос.....то не случайно WILLI 98 ме шамароса два три пъти....и аз се освестих!Прочети темата на AYCO....той човекът накрая смени таблото,защото се оказа,че интегралът там е сдал багажа...
Не виждам да пишеш за налягането на маслото!!!!
Карай подред по алгоритъма....иначе ще се мотаеш като пате в кълчища и бадева ще си пръскаш парите!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”