Предни Амортесьори

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Пон 06 авг 2007 16:01

mafiacartel написа:Колеги последно какви да слагам ?Щом с маслени нестава тогава с какви?

Не казвам, че не става. Чел съм тук във форума, че с маслени и спортни пружини им съкращаваш живота. Нека някой по компетентен се изкаже :wink:

Потребителски аватар
jagler
Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
Двигател: CFFB-2014

Мнениеот jagler » Пон 06 авг 2007 16:08

CRX Racing написа:
mafiacartel написа:
jagler написа:точно,сложи си маслени пък може и със спортни пружини,защото смятай всичко ще ти се разтрака по купето,табло,кори...нямаме пътища за такова окачване все още. :wink:

Така си е и за целта половината кола ми е със шумоизолация на купето.Значи маслени ,а някаква марка за предпочитание да знаеш?

Пак Bilstein :lol:
А доколкото знам маслените амортесьори е хубаво да се карат с нормални пружини :roll:
така е ,но не им пречи чак толкова за марка какво да ти кажа аз лично съм с Габриел и отпед и на задните гуми вече втора година Закса също са много добри..

Потребителски аватар
jagler
Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
Двигател: CFFB-2014

Мнениеот jagler » Пон 06 авг 2007 16:11

всичко опира до парата приятелю на тези стари коли струва ли си ми кажи поне да бяха 5годишни... :lol:

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Пон 06 авг 2007 20:08

Прав си така е ,но нямам намерение да си сменям Golf-чето. Значи днеска ходих да проверя за амортесьори и ми предложиха тези на Bilstein обаче цената им беше 86-96 лв. тъй като на различни места проверявах. Та да питам не е ли малко евтино в смисал данеса някой не много читави. Имаше и едни на 120лв. които ги слагали на Golf 4.
:shock

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”