Шибидах

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Tod
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tod » Чет 30 авг 2007 9:27

Потребителски аватар
JoroKN
Автомобил: Vw Golf MK6
Двигател: CBAB - 2010

Мнениеот JoroKN » Чет 30 авг 2007 17:25

само че при мен не е проблема водачите, поне така мисля неможе да се вдига нагоре и да си се затваря ,даже с централното се затваря :wink: само е мотор4ето няма какво да е друго

Потребителски аватар
zlostornika
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zlostornika » Чет 20 сеп 2007 18:26

И аз имам проблем с шибидаха. От Шумен сам и не мога да намеря майстор. Ако някой знае да пише.

Потребителски аватар
Bobuu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobuu » Чет 20 сеп 2007 18:45

Аз също имам шибидах на Голфа.Като си взех колата не се отваряше.Оказа се,че е нещо от тоците.Направих го.След 5 дена употреба шибедаха едва се затваряше и даже не напълно.Трябваше с манивелата да го дозатварям.Един ден заваля дъжд и той протече.Вече вуобще не се отваря и даже съм го уплътнил със силикон.Така, въобще не се занимавай с тази екстра защото само бели на главата ще ти довлече. 8)

Потребителски аватар
moni.sim 1,6
Автомобил: Audi A4
Двигател: ADR 1998

Мнениеот moni.sim 1,6 » Чет 20 сеп 2007 20:21

blondeskiller написа:не не .. би трябвало да се вдига нагоре и да може и да се прибира назад - аз също имам такъв - ел шибидах (на голф 3) и само се вдига и не иска да се прибира..
бях поразпитал и ми казаха , че е често разпространен проблем ..
принципно може да се оправи, но ако не го направят като хората - ще ти влиза вода като вали и става зле.. и аз реших да не го оправям .. :)
и аз съм със същият проблем :) Повдига се нагоре,но като го прибирам от едната страна остава да стърчи.Огледах го внимателно и установих,че е счупен алум. детайл за който е захванато жилото.Затварям го като го пребутам с отвертка,но почти го не ползвам! Явно им е доста слабо място на тройките :roll:

Потребителски аватар
JoroKN
Автомобил: Vw Golf MK6
Двигател: CBAB - 2010

Мнениеот JoroKN » Пон 24 сеп 2007 11:46

аз сащо вече се отказах да го оправям задоволявам се с това че поне се отваря нагоре и засега не тече и нямам други проблеми с него :) :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”