Golf 4 - Настройка на Ел. огледала - местят се и двете?
- babayagaaa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
beljata написа:Абе ти тъп ли си-100 човека ти казват ,че е така фабрично-ти пак си знаеш твоето.
p.s. и при мен е така-лявото мести и дясното.

- babayagaaa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Пичове ,фабрично си е така лявото мести и дясното ,я дясното се мести само. Може би има настройка чрез която се променят нещата , но че е фабрично съм сигурен ,чисто ново cross polo и caddy карам служебни купени от Юнитрейд-Х и при тях е също така. Отностно прибирането на стъклата , незнаех ,че Г4 го има като екстра , щеше да е хубаво и моя да го можеше това упражнение 

babayagaaa написа:beljata написа:Абе ти тъп ли си-100 човека ти казват ,че е така фабрично-ти пак си знаеш твоето.
p.s. и при мен е така-лявото мести и дясното.
тъп съм явно щото "фабрично" на няколко коли днес видях как се върти всяко за себе си (2х Голф 4 + 1х Пасат 4) но веднага ще им кажа да идат до УниТрейд, че не е нормално така, трябва да се ремонтират
![]()
Днес се сетих да проверя това и ляво си мести ляво, дясно мести дясно!
Но огледалатата не искат да се прибират, само почти за малко да счупя джойстика, но не успях де.

Re: ;-)
babayagaaa написа:аааааа пич не мое така - да нямаш повреда някаква ...
колкото до прибирането - моите на няколко пъти се прибраха но съвсем не разбрах как ... моят приател обаче предположи че сигурно е от карането по тесните преки на бул. Витоша с бясна скорост
Абе и така пробвах, но не искат да се прибират, един колега с един пасат така му отнесох огледалото, че ме беше срам да се върна да му се извиня.. Ама и така не стана.

- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
nadasdi написа:като се споменаха Ел. стъкла - как да се направи така, че колкото дълго задържаш бутона, толкова да се отваря прозореца? А не като натисна веднъж да се отвори до долу и да ми брули вятъра ушите
Ам то си е направено бе пич! Просто натискаш по леко бутона и се сваля колкото искаш (бе измислил го е руснака

- babayagaaa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”