За "Памет на грешки"
С натискане на бут. (Рецирк.)и (ЕСОN)за 3 сек. се вика памет на грешките.Вляво на дисплея-тризначен код на грешката,а вдясно число "00".След натискане(ТЕМР+)се появява следващия код на грешка.Ако вляво се появи CODE "000" ,то няма повече грешки.Натиска се (ECON) за 3сек. за изтрив. на грешките и още веднъж ( ECON)за норм. режим на индикация.
Самодиагностика
При изкл. контакт едноврем. се натискат (РЕЦИРК.)и (ECON) за 3 сек. и задържайки ги даваме на контакт.Самодиагн. започва.Вдясно в края на диагн. се индуцират количеството грешки,а вляво техните кодове.
За сервизен режим-за кодовете на климатика
Едновременно (ECON)+(TEMP-)+(Вентилатор-).С (ECON)-нормален режим.
"Рестартиране" на климатроник
-
el_nino
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това го намерих случайно докато ровех из гоогле-то за да разбера как да вляза в еррор кодовете ....
Моита ситуация е същатата с изключение че като спре да мига ... климата не ми е ОФФ а си е нормално пуснат
http://www.youtube.com/watch?v=Mh7cDZIez1k
Моита ситуация е същатата с изключение че като спре да мига ... климата не ми е ОФФ а си е нормално пуснат
http://www.youtube.com/watch?v=Mh7cDZIez1k
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Рестартиране на климатроник
iav написа:За "Памет на грешки"
С натискане на бут. (Рецирк.)и (ЕСОN)за 3 сек. се вика памет на грешките.Вляво на дисплея-тризначен код на грешката,а вдясно число "00".След натискане(ТЕМР+)се появява следващия код на грешка.Ако вляво се появи CODE "000" ,то няма повече грешки.Натиска се (ECON) за 3сек. за изтрив. на грешките и още веднъж ( ECON)за норм. режим на индикация.
Самодиагностика
При изкл. контакт едноврем. се натискат (РЕЦИРК.)и (ECON) за 3 сек. и задържайки ги даваме на контакт.Самодиагн. започва.Вдясно в края на диагн. се индуцират количеството грешки,а вляво техните кодове.
При мене не иска да покаже нищо
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
аз имам този "проблем", който всъшност не е голям откакто съм взел колата - 2,5г. - не винаги, но в повечето случаи го има. И проблема е в датчика с перката който се намира отляво на касетофона - под една решетчица - поне при диагностика този датчик дава грешка.
Лошата новина е, че въпросният датчик струва над 800лв. и честно казано докато работи нормално нямам намерение да го сменям. Иначе може би ако се пробва да се свали и нещо да се промие или ремонтриа може би ще се оправи, но риска да се скапе съвсем е прекалено голям за да пробвам
Лошата новина е, че въпросният датчик струва над 800лв. и честно казано докато работи нормално нямам намерение да го сменям. Иначе може би ако се пробва да се свали и нещо да се промие или ремонтриа може би ще се оправи, но риска да се скапе съвсем е прекалено голям за да пробвам
При мен днес хакера влезна само с задържане на копчето за увеличаване на градусите и контакт не видях да задържа auto или нещо друго.След което видя кода на грешката и ми я изтри със off пак доколкото видях щото сичо стана за не повеле от 20-30 сек.При мен поблема с мигането се появи след като ми падна капака които скрива бушоните от този момент почна да прави пърчета.Каза че при хлабави връзки понякога дава грешки и така.С две думи ел изпълнението на тия коли за мен е меко казано в г.....а.Цялото табло с бушоните и релетата е много кекаво и прави парчета яко.На мен абс ми бачка когат си изка а със сигорност нямап проблем със дадчиците.Ония ден ми се прееба свирката та релето го сложих отстрани и прекарах нови кабели.Малко да го барнеш и рискуваш нещо др да се скапе.Между другото в цялата ел инсталация имат пръст франсетата.Аз си знам че от франция само козметика и любов ма немците кво са са излъгали нз.Колата е passat 2.0 климактроник 4 ле стъкла 92-93.
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
el_nino написа:А на климатрониците които са с копче ЕКОН а не ОФФ как става виждането на грешките ...... някои да обясни по подробно ..... с ЕКОН + ТЕМП + не става ....
Има такава тема ама не търсите
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... c&start=15
-
el_nino
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ceci_rohe написа:el_nino написа:А на климатрониците които са с копче ЕКОН а не ОФФ как става виждането на грешките ...... някои да обясни по подробно ..... с ЕКОН + ТЕМП + не става ....
Има такава тема ама не търсите![]()
Първо гледай кога е пусната темата ........... много време преди тази която показваш ти !
Във всичките теми и комбинации от бутони на моя климатроник не става работата ! Но пък климатроника спря да се рестартира вече ........ АНОМАЛИИ !
el_nino написа:ceci_rohe написа:el_nino написа:А на климатрониците които са с копче ЕКОН а не ОФФ как става виждането на грешките ...... някои да обясни по подробно ..... с ЕКОН + ТЕМП + не става ....
Има такава тема ама не търсите![]()
Първо гледай кога е пусната темата ........... много време преди тази която показваш ти !
Във всичките теми и комбинации от бутони на моя климатроник не става работата ! Но пък климатроника спря да се рестартира вече ........ АНОМАЛИИ !
Намен правеше същото и направих така както беше описано на руски в един от форумите и стана веднага. Беше се получило така понеже разглобих сичко около климатика и го махнах и него , това се получава про спиране на тока до климатика и губи памета си затова мига понеже неможе да открие никаква информация в какво положение да буде и се изклучва на офф.
- houzeboy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Рестартиране на климатроник
Колега страшно много ми помогна с всичко изписано по-доло ! Мерси =)
iav написа:За "Памет на грешки"
Самодиагностика
- houzeboy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: "Рестартиране" на климатроник
Ето какво направих аз и всичко се получи !
Хронологията на снимките е от долу на горе =)
Хронологията на снимките е от долу на горе =)
- Прикачени файлове
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”