благодаря
ще пиша
поздрави
Проблем с паленето - запалва и изгасва веднага - голф3 1996г
-
- Автомобил:
- Двигател:
- iurimil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Опитай да
Опитай да рестартираш алармата ако имаш : включваш и изключваш.
Ако след това пак има грижи нека я погледне някой по-сериозно.
Мойта го прави това само на 17.10.двехиляди и поредната година.
Просто на тази дата купих колата и около 17:00 2006г. много много доволен влизам и цък същия проблем - гориво това онова неще и неще, по едно време колегата вига я рестартирай алармата - и всичко по конец.Обаче до 17.10.2007г. когато пак ми скрои същия номер.

Ако след това пак има грижи нека я погледне някой по-сериозно.
Мойта го прави това само на 17.10.двехиляди и поредната година.
Просто на тази дата купих колата и около 17:00 2006г. много много доволен влизам и цък същия проблем - гориво това онова неще и неще, по едно време колегата вига я рестартирай алармата - и всичко по конец.Обаче до 17.10.2007г. когато пак ми скрои същия номер.

-
- Автомобил:
- Двигател:
алармата казваш? тя мисля че няма общо с имобилайзера, той си е заводски в колата, а алармата е някаква измислена но няма такива функции да не пали колата, има шоков датчик който е нагласен да пищи сано ако падне метеорит върху нея, и централно
а колкото до човека дето търсих от горния телефон, каза ми че никой друг не може да ми помогне освен официалния сервиз на фолксваген, юнитрейд нещо спомена, което съвсем не ми се вярва да е така
а колкото до човека дето търсих от горния телефон, каза ми че никой друг не може да ми помогне освен официалния сервиз на фолксваген, юнитрейд нещо спомена, което съвсем не ми се вярва да е така
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”