Проблем със скоростната кутия
- KoIoTa_KoIo
- Автомобил:
- Двигател:
аз казвам че просто максимума е на 5-та със 130 не може повече и на 130 издава звуци все едно всеки момент ще блокира...в смисал че не може повече тоест нали ако е с кутия от дизел предавателното число е друго и така...тия дни ще се налага да вдигам колата на стенд и ще видя какво пише на кутията ще го напиша тук и да видим дали е за такъв модел
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
KoIoTa_KoIo написа:аз казвам че просто максимума е на 5-та със 130 не може повече и на 130 издава звуци все едно всеки момент ще блокира...в смисал че не може повече тоест нали ако е с кутия от дизел предавателното число е друго и така...тия дни ще се налага да вдигам колата на стенд и ще видя какво пише на кутията ще го напиша тук и да видим дали е за такъв модел
Колега, извинявай ама не четеш ли какво ти пишат колегите?
Кажи колко ти показва оборотомера при тази скорост от 130 км/ч, за да стане ясно за какво говориш.
- KoIoTa_KoIo
- Автомобил:
- Двигател:
Е как разбра че си на 5 с 2000 оборота като нямаш обортомер.А и не може да прави на 5 та 130км,явно слагаш 3 вместо 5 та ABS спокоино прави 190-200км.KoIoTa_KoIo написа:съединителя го смених малко след като взех колата тоест начи преди 9-10 месеца а за другото влиза си 5-тата просто и 4 и 5 са много къси на 5 с 2000 оборота 90км/ч
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
KoIoTa_KoIo написа:ми нямам оборотомер с часовник съм ама не съм се сещал и да видя в смисал нали има там един пиниз с копченцето да си напрая електронен трябва да пробвам и да пиша..
Аз съм тотално разбит!!!!!!!

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Аз за това се отказахjoker написа:KoIoTa_KoIo написа:ми нямам оборотомер с часовник съм ама не съм се сещал и да видя в смисал нали има там един пиниз с копченцето да си напрая електронен трябва да пробвам и да пиша..
Аз съм тотално разбит!!!!!!!![]()
Е какво тогава обсъждаме всъщност........колко дявола могат да се съберат на върха на една игла.....прилича на средновековна дисертационна тема по теология
![]()
![]()

- KoIoTa_KoIo
- Автомобил:
- Двигател:
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Аве колега никой не те има за такъв ,просто прочети какво си писал.Толкова е несвързано и объркващо че само ти си го разбираш.Ние просто не можем да те разберем какво питаш,ти всеки път казваш различни неща.Уж на еди колко си оборота с еди колко си била,после каза че пък нямаш оборотомер и си чувал че можело да се появи на таблотоKoIoTa_KoIo написа:ебахти отношението...знайте ли кво ваобще тогава не ви искам помощта вий тука за кав ма имате за бавноразвиващ ли???

- KoIoTa_KoIo
- Автомобил:
- Двигател:
- angelov1999
- Автомобил:
- Двигател:
ей момчета аз сащо сам с 1.8 моно Г3 и скоро се жозих на един приятел с опел астра която сащо е 1.8 моно 90кс и на него на 100 км/ч му даржи точно 2500 оборота а аз със 100 сам на 3000 оборота и се чуда това нормално ли е за голфа ми или му има нещо,незнам да е сменяна скоростна кутия какво ще кажете по този въпрос
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
KoIoTa_KoIo написа:да така е имам си време за губене и си пиша тука разни глупости прав си...явно аз съм прекалено тъп и не мога да обясня какъв е проблема за това съжалявам за спама спирам да пиша по темата...jagler написа:Аз мисля че си прави гаргара на устата...и не знае какво пише.
Колега когато искаш да разбереш нещо по автомобила си, се казва първо каква е колата, с какъв двигател е( букви на мотора ), и както ти казах по-горе къде да намериш типа на скоростната кутия.Всичко това е за да се разбере как да ти се помогне, за пример имам документация за VW, AUDI, SEAT, SKODA, но как да ти кажа каква трябва да е кутията ти като незнам кой ти е мотора, коя година е колата, кой модел е.
За това като си говорим така само можем да се дразним един друг. Не се сърди но в тази ситуация изпадаш защото не си погледнал правилата за постване във форума, и после се сърдиш когато колегите се занасят с тебе.
И в допълнение не съм виждал 1,8 ABS без оборотомер, предполагам, че мотора не е от тази кола.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”