Проблем със скоростната кутия

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
KoIoTa_KoIo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KoIoTa_KoIo » Чет 11 окт 2007 13:59

аз казвам че просто максимума е на 5-та със 130 не може повече и на 130 издава звуци все едно всеки момент ще блокира...в смисал че не може повече тоест нали ако е с кутия от дизел предавателното число е друго и така...тия дни ще се налага да вдигам колата на стенд и ще видя какво пише на кутията ще го напиша тук и да видим дали е за такъв модел

Потребителски аватар
Mustang GT-R
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mustang GT-R » Чет 11 окт 2007 14:27

KoIoTa_KoIo написа:аз казвам че просто максимума е на 5-та със 130 не може повече и на 130 издава звуци все едно всеки момент ще блокира...в смисал че не може повече тоест нали ако е с кутия от дизел предавателното число е друго и така...тия дни ще се налага да вдигам колата на стенд и ще видя какво пише на кутията ще го напиша тук и да видим дали е за такъв модел

Колега, извинявай ама не четеш ли какво ти пишат колегите?
Кажи колко ти показва оборотомера при тази скорост от 130 км/ч, за да стане ясно за какво говориш.

Потребителски аватар
KoIoTa_KoIo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KoIoTa_KoIo » Чет 11 окт 2007 23:20

ми нямам оборотомер с часовник съм ама не съм се сещал и да видя в смисал нали има там един пиниз с копченцето да си напрая електронен трябва да пробвам и да пиша..

Потребителски аватар
vw golf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw golf » Пет 12 окт 2007 1:00

KoIoTa_KoIo написа:съединителя го смених малко след като взех колата тоест начи преди 9-10 месеца а за другото влиза си 5-тата просто и 4 и 5 са много къси на 5 с 2000 оборота 90км/ч
Е как разбра че си на 5 с 2000 оборота като нямаш обортомер.А и не може да прави на 5 та 130км,явно слагаш 3 вместо 5 та ABS спокоино прави 190-200км.

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пет 12 окт 2007 7:37

KoIoTa_KoIo написа:ми нямам оборотомер с часовник съм ама не съм се сещал и да видя в смисал нали има там един пиниз с копченцето да си напрая електронен трябва да пробвам и да пиша..

Аз съм тотално разбит!!!!!!! :shock :shock Е какво тогава обсъждаме всъщност........колко дявола могат да се съберат на върха на една игла.....прилича на средновековна дисертационна тема по теология :wink: :wink:

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Пет 12 окт 2007 11:11

joker написа:
KoIoTa_KoIo написа:ми нямам оборотомер с часовник съм ама не съм се сещал и да видя в смисал нали има там един пиниз с копченцето да си напрая електронен трябва да пробвам и да пиша..

Аз съм тотално разбит!!!!!!! :shock :shock Е какво тогава обсъждаме всъщност........колко дявола могат да се съберат на върха на една игла.....прилича на средновековна дисертационна тема по теология :wink: :wink:
Аз за това се отказах :wink:

Потребителски аватар
KoIoTa_KoIo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KoIoTa_KoIo » Пет 12 окт 2007 13:33

ебахти отношението...знайте ли кво ваобще тогава не ви искам помощта вий тука за кав ма имате за бавноразвиващ ли???

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Пет 12 окт 2007 14:13

KoIoTa_KoIo написа:ебахти отношението...знайте ли кво ваобще тогава не ви искам помощта вий тука за кав ма имате за бавноразвиващ ли???
Аве колега никой не те има за такъв ,просто прочети какво си писал.Толкова е несвързано и объркващо че само ти си го разбираш.Ние просто не можем да те разберем какво питаш,ти всеки път казваш различни неща.Уж на еди колко си оборота с еди колко си била,после каза че пък нямаш оборотомер и си чувал че можело да се появи на таблото :dontknow: Първо каза че мотора ще се пръсне от зор,после па бил на 70км със 2000об което е показател за дълга 5та а нямаш оборотомер,та от де разбра тогава нз.Абе аз спирам че ще виждам че нещо зе да се убиждаш :wink:

Потребителски аватар
jagler
Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
Двигател: CFFB-2014

Мнениеот jagler » Пет 12 окт 2007 16:04

Аз мисля че си прави гаргара на устата...и не знае какво пише. :lol:

Потребителски аватар
KoIoTa_KoIo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KoIoTa_KoIo » Пет 12 окт 2007 18:14

jagler написа:Аз мисля че си прави гаргара на устата...и не знае какво пише. :lol:
да така е имам си време за губене и си пиша тука разни глупости прав си...явно аз съм прекалено тъп и не мога да обясня какъв е проблема за това съжалявам за спама спирам да пиша по темата...

Потребителски аватар
angelov1999
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот angelov1999 » Пет 12 окт 2007 18:36

ей момчета аз сащо сам с 1.8 моно Г3 и скоро се жозих на един приятел с опел астра която сащо е 1.8 моно 90кс и на него на 100 км/ч му даржи точно 2500 оборота а аз със 100 сам на 3000 оборота и се чуда това нормално ли е за голфа ми или му има нещо,незнам да е сменяна скоростна кутия какво ще кажете по този въпрос

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Съб 13 окт 2007 15:19

emo-gar написа:Да не е APW, разгледай в "статии " на форума
Сам се цитирам , е па никой ли не погледна кода на с.к. и да земе един калкулатор и да сметне.., са ше ме карате да вдигна 200 и да снимам таблото :x

Потребителски аватар
markonis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот markonis » Съб 13 окт 2007 16:37

:shock кво стана бе хора,поне се посмяхме,4овека иска просто да ни развесели :lol:

Потребителски аватар
markonis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот markonis » Съб 13 окт 2007 16:50

Явно това е виден експерт,който по звука на двигателя разбира то4но на колко оборота е.ЦИТИРАМ-на 5 с 90км.съм на 2000оборота,а нямам оборотомер. :shock аз поне се смях от душа :D

Потребителски аватар
Glove
Автомобил: VW Golf MK2 GTI
Двигател: AUM

Мнениеот Glove » Нед 14 окт 2007 17:56

KoIoTa_KoIo написа:
jagler написа:Аз мисля че си прави гаргара на устата...и не знае какво пише. :lol:
да така е имам си време за губене и си пиша тука разни глупости прав си...явно аз съм прекалено тъп и не мога да обясня какъв е проблема за това съжалявам за спама спирам да пиша по темата...

Колега когато искаш да разбереш нещо по автомобила си, се казва първо каква е колата, с какъв двигател е( букви на мотора ), и както ти казах по-горе къде да намериш типа на скоростната кутия.Всичко това е за да се разбере как да ти се помогне, за пример имам документация за VW, AUDI, SEAT, SKODA, но как да ти кажа каква трябва да е кутията ти като незнам кой ти е мотора, коя година е колата, кой модел е.
За това като си говорим така само можем да се дразним един друг. Не се сърди но в тази ситуация изпадаш защото не си погледнал правилата за постване във форума, и после се сърдиш когато колегите се занасят с тебе.
И в допълнение не съм виждал 1,8 ABS без оборотомер, предполагам, че мотора не е от тази кола.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”