От кьм двигателя взе да румоли.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Вто 09 окт 2007 15:19

твърде натегната ролка на ангренажа или кофти ролка
примерно ИНА моята на няма и 1000 км и вие като стара прахосмукачка.амма не намирам СКФ да я сменя и си карам с нея

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Вто 09 окт 2007 15:23

Smoke написа:твърде натегната ролка на ангренажа или кофти ролка
примерно ИНА моята на няма и 1000 км и вие като стара прахосмукачка.амма не намирам СКФ да я сменя и си карам с нея

Дааааа май един колега ме поита защо не слагам ИНА..... :wink: аз две подред смених и на 1000 км....дуки!
Сменяй бързо защото щом почне да трополи значи загрява здравата...изхвърля маслото вътре и ще ти блокира...после двигателчето...адио Рио!!!Пробвал съм го на моите фалшификати...двигателя едвам се е отръскал от скрежа,а ролката вече грее като реотан на печка ЛЪЧ... :lol: Късай и хвърляй по-бързо...

Потребителски аватар
slavi ivanov slavov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот slavi ivanov slavov » Вто 09 окт 2007 20:22

Сегаа ,ролката е скф.И наи вече днес колата работи нормално , явно вчера защото валеше дьжд , и като се намокри нещо ставааа.Но утре имам запазен час и работата ще се види каква и ще ви кажа. А относно до моя грацки joker, искам само да ти кажа приетелски, че колата като я взех я карх в сервиза които ет точно ,зад сервиза на мерцедес, при ДОН ТРИФОН(всичките ми коли до сега тои ми ги е обслужвал-просто сме приятели) не напразно му викат така, ти си от варна ако не го познаваш , Варна си е голям град ,питаи някои които е бил при него тои да ти обясни.Човека е преподавател в механото в МЕИ , сьс клиентите си говори само на вие.Та тои ми гледа ролките ИГИ ВЬРТЯ НА ОКО и УХО , каза че останалите са доста добре а тои като ми каже че едно нещо е добре значи го пиши че е така. Сега че при жена ми нещо се разви след като тои го гледа,го отчитам така,КАТО ДОШЛО МУ Е ВРЕМЕТО.ТА колегата които ти защитаваш градцки(нямам нищо против него, тои после имаше пост и се разбрахме)ми каза не става нищо на око, то трябвало да се смени всичко и т.н. и т.н.Тоест сложи под сьмнение приказките на един ИНЖЕНЕР(Трифон).И аз сьответно за това му отговорих, нищо лично.И в последствие ТИ ЗАПОЧНА ДА СЕ ИКАЗВАШ НЕПОДГОТВЕН то така било то иначе било и от него много неща можело да се научат(сьгласен сьм следя му постовете отдавна).А ти като не познаваш даден човек(тоест мен) , недеи да слагаш оценки приятелю, на кои му са сменяло части и на кои не му се сменялу. Все пак сьм упоменал че в колата се возят жена ми с детето ми-тя тяхната кола като не е наред моита лище да е.Така че малко се вьздьржаи(следя и твоите постове и ми се струва че и друг пьт си изпадал в такава ситуация леко комична)Не се засягаи, но не беше прав сьс тези трите поста, ако искаш може да пиеме по някоя ракиика в моята кьща на галата , да видиш моите два ротваилера ,та виж сме намерили общ език покраи кучетата. А относно до колата(че се отплеснахме)аз не тьрпя хлоп троп на другия ден В СЕРВИЗА. Просто исках да видя какво ще ми кажат колегите от форума, нали все пак за това е форум и то готин.Извинявам се на всички ако сьм обидил някого с нещо.

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Сря 10 окт 2007 7:45

Абе Слави.....защо така се разсърди???? :wink: Нищо лошо не съм казал.....просто РАДО е много опитен и компетентен колега.....аз много неща съм научил от постингите му....Колкото до инжинерите.... не ми говори(то си е като при нас лекарите :oops: ) един такъв инжинер ми регулираше оборотите на празен ход :lol: :lol: :lol: като мърдаше на ръка TPS-а :shock :shock ......При съвременните автомобили нашите човешки сетива не са достатъчни за обективна преценкатъй като допуските в отклоненията са изключително малки.... и поради трябва да се спазват точно предписанията на производителя за експлоатационния период на отделните консумативи,когато не знаеш какъв е периодът-просто слагаш нови и почваш да броиш...а този Дон Трифон дори не съм го чувал-може да е добър човека-не споря....аз си ремонтирам колата с приятели като задължително и аз вземам участие..е доколкото мога!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”