Отново масла
- jagler
- Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
- Двигател: CFFB-2014
Според мен работата е следната някои магазини поръчват голямо количество масло на едро във варели и от там им правят отстъпка доста голяма,и те своевремено за да го продадат са си направили някаква сметка колко да искат за литър с цел да се подбие малко пазара и да стане стокообмена за това и го продават на колкото побирала колата...
стига вече с тези златни масла апо 15-17лв./л. Заплатите ни не са европейски все пак за това и караме втора ръка коли...че да им наливаме и скъпи масла по 17лв/л.Та нищо чудно и за цените им ,но нали сме си българи и това нещо ни озадачава и смущава и веднага казваме били ментета... 
- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
kokovanev написа:При мен не е належащо, но ме стресираха с 1 оферта - наливно 10/40 полусинт. Елф или Мобил - което си избереш - в Рено-Нисан са м/у 8 и 9 лв./л, плащаш точното наляно количество, труда по смяната + смяна на всички филтри /по желание/ - 5 лв... Момчето се кълне, че маслото е истинско - неведнъж е оглеждал и разпечатвал бидончетата, от същото масло наливали и на някои гаранционни автомобили.
Неа се плашиш,аз съм свидетел на чисто нови и не само нови коли в реномиран сервиз на френска марка(няма да споменавам марката) слагат Наливно масло ESSO
- jetta75
- Автомобил: VW BORA Variant 4motion
- Двигател: AJM 2000
На мен също ми се налага да сменям масло тия дни.Отново не мога да се реша какво да купя.Последните две смени сложих MOBIL1 15W40.Нямам оплакване не го гори, но ми казаха че вече има много ментета произведени в България.От френските ELF само отговаря на спецификациите на VW и снего съм карал веднъж но май ми дойде тъничко.Някой може ли да ми каже нещо за Lemforder или Vayco а защо не MOTUL.Къде в Бургас се продава MOTUL?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”