Направо нямам коментар... от къде такава тръба ?
- simon
- Автомобил: Hyundai Tucson
- Двигател:
murder написа:Днес намерих такава част в една автоморга и ми я продадоха за 10лв със скобата и гумичкитеОбаче излезе друг проблем... немога да намеря някакъв маркуч за маслените пари. Той влиза от вдигателя във въздушния филтър... Абсолютно ВСИЧКИ автоморги обиколих... НЯМА никаде. И по магазините също... Само в Ауто+ имаше, но ми казаха внос от Германия.. 2 седмици чакане и 40лв
А на твоята какво и има?Ако е тази за която си мисля на 40лв минаваш тънко,ама чак пък да е германска!Наи-вероятно е топран,стареят с времето а са едни обикновенни тръби само накрайника им е гаден,потърси из форума има колеги, които са си ги побългарявали и карат.
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Shotgun
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
°niksi° написа:Братле недей по моргите.
.
Много точно написано.Купих я лятото за 22 - 25лв чисто нова.Това ти е основен елемент и за него са ти закачени 80 % от маркучите.Изцяло е от пласмаса не е метален и не се заварява.При АБУ влиза директно във водната помпа.Когато я купуваш питай и за О-пръстен.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
И двете са едно и също в общи линии.[/quote]
И като завиеш покрай магазина на Мерцедес посока ЗПЗ, улицата е Перла,в ляво, там им е склада.[/quote]
Там е "Евро 07" - в двора на "Електротерм"
От "Евро 07" повече нищо , ако ще и 1 гайка да е . Продават само болклуци и ментета.
датчик за радиоатот на 155 ца изкара цял половин ден и се скапа .Направих голям скандал и ми доставиха след 2 дни немски .
И като завиеш покрай магазина на Мерцедес посока ЗПЗ, улицата е Перла,в ляво, там им е склада.[/quote]
Там е "Евро 07" - в двора на "Електротерм"
От "Евро 07" повече нищо , ако ще и 1 гайка да е . Продават само болклуци и ментета.
датчик за радиоатот на 155 ца изкара цял половин ден и се скапа .Направих голям скандал и ми доставиха след 2 дни немски .
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
murder написа:Добре от каде да си купя такава тръба за маслените париВсе още не е почнала да цапа, но и не я карам много сега
Питай дали ще ти я заварят до "Мамбото' - заварките за броня - да ти вземат 5лв.
Другото е обезмасляване и бандажиране.с W963 / намират се при мен / и отгоре топлоизолационна лента .
Дори да си купиш нова я бандажирай с топлоизолационна лента да пази от нагряване и да не се сцепи бързо.
- murder
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kris явно не си ме разбрал. Тази тръба пръснатата от снимките си я намерих в една морга за 10лв. Сега проблема е друг.... някав маркуч за маслените изпарения ми трябва. В магазините до ж.п. гарата ми казват 40лв. В единия краи е с пластмасов накрайник с две чопчета. Тази тръба влиза от въздушния филтър към двигателя...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”