странно биене на предни колела
- Svetilio
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
възможно е да се получава и от пета / след аварийно спиране без АБС/ на гумите. На баланс няма как да го открият защото гумата не бие странично, но монтирана прави вибрация по вертикала. Огледай гумите , ако има някаде видима следа от по-голямо износване е 100% това.
При по-голяма скорост не се усеща заради повечето обороти за секунда....
При по-голяма скорост не се усеща заради повечето обороти за секунда....
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
100% гуми!брат ми така се мъчеше един месец да разбере от къде е проблема и накрая си купи две гуми и всичко заспа!това за разбити накрайници е малко вероятно!колега за всеки случай провери и задните защото ако си с 13ки и 165/.... при ниска скорост и спиране също се усеща едно биене отзад и отпред!успех 

-
- Автомобил: Ford Galaxy
- Двигател: 1.9 AFN
гуми
Колеги моля отново за помощ.Къде във Варна мога да си купя гуми Toyo vario v2? Защото ходих в автоцентър Миг във Варна който се намира на ул.Девня , те са дистрибутори на Радиал във Варна.Обаждам се аз на телефона им и казвам искам да си поръчам 4 гуми Toyo vario v2.Момичето с което говоря ми казва че трябва да провери в София дали имат в наличност за да им изпратят по куриер.Аз я питам дали ще трябва аз да плащам и доставката на гумите до Варна,тя ми отговаря ами шефа е тука трябва да го питам,аз и казвам че ще се обадя след 1 час за отговор.Когато се обадих пак говорих с някакъв господин навярно шефа.Той ми каза че в момента нямат гуми вСофия и към 15 ноември очаквали контейнер с гуми но не се знаело какво ще има вътре.Този отговор не ми хареса и реших да се обадя вСофия да разбера дали се очакват въобще такива гуми ако няма да търся Vredstein Quatrac 2.Но за мое учудване в Радиал имаха гумите които търсех. Но доставката по куриер излиза скъпичко.Защото могат да ми ги пратят с наложен платеж по куриер за моя сметка.
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Приятел, недеи да робуваш на определени марки гуми, има достатьчно добри, слагаи някакви някои да вьршат работа, и те това е. Гледам че си от Варна вьрви от горе метро , авто центьр жижо има гуми толкова че не можеш да вземеш решение какви да сложиш- само еврота да имаш.И наи важното нямат надценка никаква.Аз лично ходих сьс един приятел да тьрсим едни БФ ГУУДРИЧ, еми те при официалния вносител на МИШЕЛИН И БФ ГУУДРИЧ бяха по 104лв (14 цола) а там бяха по 108 лв парчето. Е кво. Иначе много добре заредени има поне над 20 модела гуми(ЗИМНИ). 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”