Колеги, помагайте! Не върви нещо голфето.
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
на мена сащо ми мяза на центовка.на моя ABS преди да сменя ангр. ремък ми хапваше кам 11 градско и кам 9.5 изнагр. бензин(само на бензин я карам и е автомат)доиде време за ремък отварям капаците и всичко си идва на цетровка.слагм новия пак сичко ток ама няма стрес и ники обороти .последва лека центровка на заполването и колата хукна а разхода падна.знам че това няма много общо с твоя прблем ама все пак провери центровки на ремък и запалване.а за деббитомера пробвай парво и не прави грешката да го отваряш освен ко не си сигурен че е от него.щотоию и такива ядове съм брал
- eckopratt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не съм се занимавал, писна ми от тази кола. Вика сао дай пари, пишман майстори навсякаде. Проблема е че понякога с дни си е добре колицата и понякога се появява проблема. Гася, паля веднага и се оправя понякога за малко друг път след няколко пъти гасене и палене...VAG-COM казва ОК. 'Ква е тая простотия дамуе*амайката...Кофтачката е по кръстовища незнам да ли ще тръгне понякога и припомпвам. Вече си мисля за продажба щото строших бая нерви по таз народна каручка.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”