Относно температурата
- raiders
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joker написа:A според мен трябва де се провери реалната температура на течността защото ми изглежда на неверен датчик на таблото(най-вероятно заради оня пуст стабилизатор на 10 волта)....ако е термостат ще има добро парно ама друг път....абе пипни ги тез маркучи към радиатора и ще си поставиш сам диагнозата!!!!
дам и сега как да разберете термостата дали седи отворен или горе- долу на каква темп отваря
моята кола 156 2.0 седеше на 60 малко повече 65 да е макс, и викам лятото може да си е така, от де да знам, щото на другата ми кола Ауди, лете, зима, градско, една идея под 90 и не мърда, ходих до студенски град, студ, нема и парно и колата за 15км не дигна повече от 70 даже в задръстване едвам, и после пипнах маркуча към радиатора еми беше топъл, ясно, на др. ден я запалих и затоплят едновременно, ето това е отворен термостат, смених го в събота, запалих колата и чакам, загрява маркуча,но към радиатора е студен, чудесно затворен е, и малко преди 90 може би на 86-88 отвори, стигна 89-90 и падна на 88 някъде и това е
и след това виж реалната темп и какно показва урада, за да разбереш дали е от него
Успех
- victory1983
- Автомобил: vw golf 3 1993
- Двигател: ABF
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”