tear_drop_ написа:с двигател на 4-ка - в смисъл, че е сменен преди няколко години
Това автотърговеца ли ти го каза

tear_drop_ написа:Ами - даМакар и отначало, се осъмних ,и понеже не съм кой-знай какъв разбирач по двигатели си по мислих, че е по-вазможно да е сменянонещо по него или части към него, така че да се получи производителността на Голф4 (което за щастие е постигнато )
tear_drop_ написа:Ами специално за Голф 3 - и особенно моя, под "производителност" разбирам: по-добро ускорение, при движение със скорост по-висока от 140км/ч (със промените по двигателя) да не се чудя от каде излизат звуци като на "летяща" жигула със 100, да нямам проблем с качването на обороти- без значение в какво състояное и най вече когато си карам колата - от 96г да не се получават от време на време "придърпвания" или други такива характерни за голяма част от голфовете 2 и 3 (мое лично мнение). Така мисля аз, макар че повечето неща не са свързани единственно с двигателя.
andro_ написа:Абе той двигателА си е наред,блок от 1.8,буталата тоже,ама ходът на буталото сигурно му е по-малък и затова сигурно обемът е по-малък (не ми се занимава да ровя сега).Иначе нелош двигател с бая датчици и електроника,на кояйто дойде ли й времето стаа льошо.
Иначе на 1.8 АБС просто няма какво да му се развали - една ламбда сонда или един тампон под моното и тва е.Е,чат-пат някой със запушена дюза,ама това му е.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: volodya iliev и 157 госта