помо6т за термостата
- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
petko5 написа:Другата седмица, ще попитам, един мой клиент/ако го видя/, който се занимава с монтаж на климатици на коли, как се връзва климатика.
Мисля климатика е за студен въздух за през лятото, а за зимата си ползаш парното на колата/ не съм сигурен /
Така е по принцип, но е хубаво да се пуска периодично да поработи. Особено когато се запотяват стъклата. Нека си работи и парното и климатика!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Geleto написа:petko5 написа:Другата седмица, ще попитам, един мой клиент/ако го видя/, който се занимава с монтаж на климатици на коли, как се връзва климатика.
Мисля климатика е за студен въздух за през лятото, а за зимата си ползаш парното на колата/ не съм сигурен /
Така е по принцип, но е хубаво да се пуска периодично да поработи. Особено когато се запотяват стъклата. Нека си работи и парното и климатика!
Иска6 да каже6,4е трябва да пусна климатика и (парното на топло) и 6те духа топло тьи ли?Или аз немога да разбера не6то.
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
vladura81 написа:Иска6 да каже6,4е трябва да пусна климатика и (парното на топло) и 6те духа топло тьи ли?Или аз немога да разбера не6то.
Иска да каже, че едното, няма нищо общо с другото, тоест проблема е в твоето парно, а не в климатика.
Така, че всички пластмаси на земята и започваш да елеминираш проблема стъпка по стъпка, пита, клапи/кранчета/, жила/скъсани/ и т.н
Много вероятно и питата, да ти е запушена от мизерий!
Последна промяна от petko5 на Нед 09 дек 2007 12:47, променено общо 1 път.