Какви тампони за макферсоните да взема ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Марката май е без значение.Зависи къде и как навърташ километрите и месеците.Моите също бяха оргинални тоест 10 години са се търкаляли по Европейски пътища-ама нашите родни пътища им видя сметката бързо бързо.Тук в Пловдив само на един булевард със звучното име България - позачудих се дали да напиша малка буква на родината ми-няма и 20 см. път да минеш без да хлопнеш в дупка.Който не вярва нека пробва.Еми Германеца не е проектирал окачване за такъв лунен път.Миналата пролет смених с Феби.Вече са за смяна но не ми дреме ще изчакам да мине поне година за да ги сменя отново, а може и повече.
- Batmirko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
Лемфьордер май ще взимам...
ама тези новите ми се иска поне 3000км да ги покарам, въпреки че са цъфнали вече

ама тези новите ми се иска поне 3000км да ги покарам, въпреки че са цъфнали вече

- batsasho1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А да знаете дали има разлика в тампона на амортисьора при различните двигатели?В смисъл дизеловия двигател би трябвало да е по-тежък съответно тампоните по-здрави. Щото моите като за моята кола заминаха за 1 месец и сега се чудя какви да взема че да изкарат по- дълго. И не на последно място марката лемфьордер ли да е?
- deyan_petrov
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”