AERVWPOLO написа:От бензиновите 1,4 е най-икономичен.
Имаш да зимаш

бе стига с тея филми беееееее колеги.Италианските били каруци,немския внос перфектни-ха ха ха.
Парлатани си има по цял свят.А в Германия знаеш ли колко турци,мароканци,араби и източно европейци живеят колегаааа.
И че почти не остана немец собственик на автокъща.
И че в Германия в събота и неделя се организират големи автопазари на откритите площи покрай градовете,и когато бати шваба тръгне с колата си да я продава,на входните точки на тези автопазари го чакат едни съмнителни по произход момченца а еййй такива пачки пари,плащат му колкото иска позле колата влиза вътре слага се двойна надценка и бай ганъо като отиде да купува му казват --''Като не ти отърва--гоу хоум''
Аз лично съм имал досега 2 коли вкарани от Германия и 4 от Италия--аудито ми от Германия губеше вода,оказа се че е блъскано вляво и нямаше грам душичка,а от италианките имам оплакване само към отношението към салона и обурудването на колата,технически са ОК.
Ами попаднал си на кофти немска кола. До сега говоря само от лични наблюдения. Ако искаш да те запозная с няколко Румънци,Поляци, ЦИГАНИ, Араби, Турци, които имат автокъщи в Италия и бълват КОЧИНИ насам. Истинската, не карана и подържана кола се личи от 1 поглед следващото нещо което показва състоянието е ОРИГИНАЛНАТА сервизна книжка. Ако купуваш кола за над 10к. по-добре се качи при някой който се занимава с внос на коли и отиди сам да си я харесаш. Ако не познаваш такива хора, мога да ти гарантирам за един човек от Видин. За цялата работа ти взима само 400 евро за докарването на колата, а там /Австрия/ те развежда да си избираш кола.