Голф 4 - кора под двигателя

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
VAAL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VAAL » Чет 17 яну 2008 9:10

Колега и аз почупих моите кори,имам впредвид долната и двете странични.Ходих в Юнитреид Дружба 218лв.-долната по 86лв-страничните.Ужасно скъпо за пласмаса ми се вижда и не ги купих.Но поне попитах дали са еднакви на бензин и дизел.Долната голямата е различна за бензин и дизел но страничните са еднакви.Така,че имаи го в предвид,но ицената от 150лв пак ми се вижда много.Успех с търсенето.

Потребителски аватар
Malok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Malok » Вто 19 фев 2008 16:59

най-сетне я сложих тази метална кора :))))) и съм адски щастлив направо супер,даже вече я одарих :)направо е страшна само дето е малко тежка около 10 15 кила е и май ми се отрази на колицата или просто си въобразявам ,важното е че картера е вече на сигурно .Между кората и картера има около 5 см разтояние малко се поорязаха старите странични кори но без кой знае каква загуба :)само дето е една торба пари,за жалост неможах да я снимам защото сичко стана много на бързо и нямах време да отрейгирам за апаратчето .Майстора ми каза че има една и ще ми я даде по евтино и аз му казах Слагаййййй :) и така .... дилемата с алуминиевия картер приключи (надявам се ) :P

Потребителски аватар
junakov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот junakov » Вто 19 фев 2008 17:40

ceci_rohe написа:Много се извинявам на колегата че ще му ползвам темата.Интересува ме кората от дизелова четворка може ли да стане на бензинова четворка защото си намерих кора но е от дизел.И цената да ли си заслужава-150лв
мерси предварително :wink:

скъпичка е около 90-100 максимум

Потребителски аватар
cecik123
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф 4 - кора под двигателя

Мнениеот cecik123 » Пон 07 дек 2009 9:28

В случай че човек си купи такава метална кора къде ги монтират и колко струва?

Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Мнениеот Haralampi » Пон 07 дек 2009 11:05

cecik123 написа:В случай че човек си купи такава метална кора къде ги монтират и колко струва?

Отиваш и питаш - не изисква висше - всеки който му се занимава ще ти я сложи. Цената съответно според майстора.

Потребителски аватар
pedalchobaba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pedalchobaba » Пон 07 дек 2009 14:27

Само ще те посъветвам да капнеш с телоподаващо втулките, дето се набиват в моста и по възможност да ползваш неръждаеми болтове.

Потребителски аватар
NikShtain GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NikShtain GTI » Сря 21 дек 2011 23:44

Абе от каквото намериш аз имам една кора но незнам къде има канал.Да ида да замеря дупките да я орибия да я преправя малко и готово

ПС: Ако някой знае канал в Младост Изток Слатина Дружба и тези области моля да ми каже.Ще съм много благодарен за помоща

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”