Голф 4 - кора под двигателя
Колега и аз почупих моите кори,имам впредвид долната и двете странични.Ходих в Юнитреид Дружба 218лв.-долната по 86лв-страничните.Ужасно скъпо за пласмаса ми се вижда и не ги купих.Но поне попитах дали са еднакви на бензин и дизел.Долната голямата е различна за бензин и дизел но страничните са еднакви.Така,че имаи го в предвид,но ицената от 150лв пак ми се вижда много.Успех с търсенето.
най-сетне я сложих тази метална кора
)))) и съм адски щастлив направо супер,даже вече я одарих
направо е страшна само дето е малко тежка около 10 15 кила е и май ми се отрази на колицата или просто си въобразявам ,важното е че картера е вече на сигурно .Между кората и картера има около 5 см разтояние малко се поорязаха старите странични кори но без кой знае каква загуба
само дето е една торба пари,за жалост неможах да я снимам защото сичко стана много на бързо и нямах време да отрейгирам за апаратчето .Майстора ми каза че има една и ще ми я даде по евтино и аз му казах Слагаййййй
и така .... дилемата с алуминиевия картер приключи (надявам се ) 

- cecik123
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4 - кора под двигателя
В случай че човек си купи такава метална кора къде ги монтират и колко струва?
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
cecik123 написа:В случай че човек си купи такава метална кора къде ги монтират и колко струва?
Отиваш и питаш - не изисква висше - всеки който му се занимава ще ти я сложи. Цената съответно според майстора.
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Само ще те посъветвам да капнеш с телоподаващо втулките, дето се набиват в моста и по възможност да ползваш неръждаеми болтове.
- NikShtain GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Абе от каквото намериш аз имам една кора но незнам къде има канал.Да ида да замеря дупките да я орибия да я преправя малко и готово
ПС: Ако някой знае канал в Младост Изток Слатина Дружба и тези области моля да ми каже.Ще съм много благодарен за помоща
ПС: Ако някой знае канал в Младост Изток Слатина Дружба и тези области моля да ми каже.Ще съм много благодарен за помоща
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”