Удар в бордюр?
Ами днес вече колата е оправена.....за един ден я оправиха....на добър сервиз попаднах...отидох на сервиз щото няма как иначе да се направи реглаж на преден мост в гаража ми.Излезе,че щангата беше огъната....и малката и тя също.Смених ги и двете 40 лв труд с реглаж на преден мост с компютър и 40 лв някаде материалите.Май горе долу добре съм се разминал....като гледах тука едни теми други колеги бая пари са оставили от такива удари....
обаче днеска като ходих на работа забелязах,че когато пусна колата в права посока не дарпа на никъде,но самото средно положение на волата се е сменило с няколко градуса.Въпроса ми е дали това може да е в следствие примерно,ако джантата е била леко крива при реглажа и в следствие на това да не е точен реглажа и средното положение на волана да се е променило
Смятам да я проверя,дали не е крива(бях забравил да го направя преди да отида в сервиза
)

Смятам да я проверя,дали не е крива(бях забравил да го направя преди да отида в сервиза

radotom написа:Не, не се притеснявай.
Ако си без Айрбег, просто издърпай кората на волана и мани пластината на клаксона. Ще видиш една гайка (мисля- 22) развиваш я с едно гедоре, дръпваш си волана и си го нахлузваш в правилното положение. Той е на ситни шлици. Работата е за 3 минути.
Тази кора на волана за която ми говориш е тази дето натискам като искам да свири клаксона така ли

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”