Антена на тавана
- George_131
- Автомобил:
- Двигател:
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
Ами представлява една оръфана хартия, 10х10 см.
В близост до закопчалката на багажника на ръба (не на вратата а долу) ... поне моята беше там ...
Ако я има няма как да не я видиш ...
В близост до закопчалката на багажника на ръба (не на вратата а долу) ... поне моята беше там ...
Ако я има няма как да не я видиш ...
Последна промяна от webdude на Нед 20 яну 2008 16:38, променено общо 1 път.
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:

Така изглежда ... виж тази тема http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=71720&start=0&postdays=0&postorder=asc
- George_131
- Автомобил:
- Двигател:
И моята бележка е залепена там. Същата я има залепена и в сервизната книжка на определено точно за нея място. Между другото ето тук http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=complect има изключително подробно дешифриране на кодовете но е на английски и понеже е малко дългичко малко по-бавно зарежда страницата.
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Аз си сложих работеща антена на тавана,стой малко по изправено от оригиналните но си ми харесва.Пробива се дупка като предварително се измерва от двете страни,кабела се прекарва отстрани под кората на тавана,малко е играчка но няма начин.Сега радиото ''хваща'' перфекно.Ако не ти се занимава има и вътрешни антени Бош който се лепят на предното стъкло.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Антена на тавана
Да използвам темата да питам къде може да се купи накраиник за антената на тавана, че моита днеска я изкривиха и и счупиха топчето на авто мивката 

- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
На автора на темата бих дал друга идея, ако все още не е надупчил тавана.
Купуваш коаксиален кабел, от тънкия, около шест метра, прокарваш го от радиото по инсталацията дето върви в прага, до задното стъкло и връзваш последователно един обикновен кондензатор от 1.0 до 3.3 nF на активния вход на нагревателя. Другото на маса.
Изпитан метод. Ако тунера ти е читав, работи без проблем на УКВ.
Това го направих преди време, защото като вдигна над двеста и всякаква външна антена ми свири от въздушната струя и ме дразни.
Купуваш коаксиален кабел, от тънкия, около шест метра, прокарваш го от радиото по инсталацията дето върви в прага, до задното стъкло и връзваш последователно един обикновен кондензатор от 1.0 до 3.3 nF на активния вход на нагревателя. Другото на маса.
Изпитан метод. Ако тунера ти е читав, работи без проблем на УКВ.
Това го направих преди време, защото като вдигна над двеста и всякаква външна антена ми свири от въздушната струя и ме дразни.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Е па на мене на Вентото оригинално си е на задния джам-има някакви допълнителни нишки там.Е,въпреки това радио не е било монтирано(и още не е
-нещо ме домързява напоследък,пък и криза..,пък и крадци
)

не слагай декоративна /вътрешна/ ефективноста е не по-вече от 50% ...сменях доста ... сложи си външна на калника , виж да има хубава маса-задължително
ще се родиш, ще хващаш всички станции които се хващат в региона 

Айде пък сега аз да помоля нещо . Мразя радиото и хич не го тача , та може ли някой да ми подари или продаде тая прословута тапа , за да махна моята антена и да запълня дупката на калника с нещо ? 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”