boro72 написа:Голфовете с тоя мотор са без екстри.Нямат ел.стъкла и ел.огледала даже повечето нямат климатик така че кво го карате колегата да проверява като няма какво...
Кой "модел" бе колега? не сте компетентен ми се струва...
dpetrov написа:колега, какво ще реце "копчета за централно"? Кората още не съм я махал... незнам какво е положението отдолу...
Вие не сте компетентен колега.Има Голф 4 без централно БАЗОВИТЕ МОДЕЛИ...so.sec написа:Незнаех че има Голф 4 без централно!? Препоръчвам ти да не се захващаш освен ако много не го желаеш... нямам идея как е при голф 4, моя си има, но при Passat трябваше прекарване на кабели, свързване, откачане на кори, пък и с евтини моторчета е ненадеждно... монтаж.... дълга и широка. аз тогава се отказах, реших че не си заслужава.
boro72 написа:Вие не сте компетентен колега.Има Голф 4 без централно БАЗОВИТЕ МОДЕЛИ...so.sec написа:Незнаех че има Голф 4 без централно!? Препоръчвам ти да не се захващаш освен ако много не го желаеш... нямам идея как е при голф 4, моя си има, но при Passat трябваше прекарване на кабели, свързване, откачане на кори, пък и с евтини моторчета е ненадеждно... монтаж.... дълга и широка. аз тогава се отказах, реших че не си заслужава.
dpetrov написа:Мойто е същото като това:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта