виж дали ти цъкат релетата като превключваш газ/бензин
Вентото ми не пали на бензин, а само на газ
- beck's
- Автомобил: Peugeot 307 2000 HDI
- Двигател:
Проблема е, че не съм от разбиращите по колите. Мисля, че съм позор за този форум, но е факт!
Събрах достатъчно информация за положението на бараката и сега остана да намеря кой в Стара Загора може да поправи моргалясалата ми кола...
Много благодаря на всички Ви!Бяхте ми изключително полезни...поне няма да ме излъжат много при некой пишман майстор
Събрах достатъчно информация за положението на бараката и сега остана да намеря кой в Стара Загора може да поправи моргалясалата ми кола...
Много благодаря на всички Ви!Бяхте ми изключително полезни...поне няма да ме излъжат много при некой пишман майстор
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Вентото ми не пали на бензин, а само на газ
здр. колеги. От днес и аз имам подобен проблем(голф3,1.6ми,газ/бензин)-1во спря да пали на бензин, но като го запаля на газ може да се обърне на бензин без проблем , после започна като го обърна на бензин-трябва да го помпиш за да не загасне и вече няма палене на бензин...
първо смених горивния филтър че не го бях сменял (аз го имам от 2 години-голфа), но ефект - "0", изкарах маркуча от моното - бензин няма, стигнах до помпата там има букса с 4 крачета(двете са по големи-външните там ток има, вътрешните за какво са ?)пробвах и външните на помпата с ом мера- няма съпротивление,вероятно е изгоряла?
МОЛЯ, за съвет как да мина най-евтино?
(казаха ми че продавали само бубината на помпата около 30лв.?)
първо смених горивния филтър че не го бях сменял (аз го имам от 2 години-голфа), но ефект - "0", изкарах маркуча от моното - бензин няма, стигнах до помпата там има букса с 4 крачета(двете са по големи-външните там ток има, вътрешните за какво са ?)пробвах и външните на помпата с ом мера- няма съпротивление,вероятно е изгоряла?
МОЛЯ, за съвет как да мина най-евтино?
(казаха ми че продавали само бубината на помпата около 30лв.?)
- surgula
- Автомобил:
- Двигател:
Колега аз за "бубина" на помпата не съм чувал, доколкото забелязах когато си я сменях беше капселована и не подлежеше на ремонт. При мен проблема беше почти същият, както при теб и го реших с нова помпа. Избор има голям от 80 - 300 лв, но ти си решаваш. Аз избрах евтиният "италианска" от Косер за 80-90 лв.
не бубина, а пълнител т.е. не цялата помпа а само "пълнител" без корпуса....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”