kickd0wn написа:so.sec написа:mufin написа:Това "копче" се казва Кик даун превключвател и няма такова забавяне.
Не се засягай ама ти не знаеше за принудителните скорости, сигурно не знаеш че автомата понижава и без кик-дауна
Не се засягам

опита който събрах с автоматици (Вектра 2005, Еклипс 2003, Волво S60 2007) ми бе достатъчен за да си сформирам мнението, макар и да не съм карал конкретно Голф автоматик, а нали за това сме тук - да си го изкажем

Моето е твърдо НЕ, освен ако няма да се кара постоянно в големия град и задръстване. определено не прави кеф извънградско.
Оставям колегата сам да прецени на база на написаното до тук от мен и от вас...

Написаното е основно от теб, всеки отговор е последван от твой такъв. Както каза колегата ти не знаеш, че можеш принудително да караш на скорост при автоматиците, очевидно не знаеш колко бърз е кикдауна и според мен само трупаш мнения. А тия автоматици си ги карал, но на Need for speed само. Поспри се, че дразниш и запомни - броя на мненията не е правопропорционален на качеството им.
За това спрях

Казах каквото имах

Явно не знам как се кара, така излиза според вас

Нека колегата си прецени както казах

Не е нужно да оспорваш мнението ми - няма да го промениш, нито съм единствения, който мисли така, иначе автоматиците щяха да стават все по масови... има причина това да не се случва
A за Тома-неверни ето един обобщителен доклад на ÖAMTC:
http://www.oeamtc.at/netautor/pages/res ... 15046.html
с две думи тяхното заключение - автоматика предлага повишен комфорт, за сметка на повишен горивен разход и първоначална цена, цена на поддръжка и ремонт. чудесен за градски условия и задръствания, излишен и нудобен за извънградско и магистрално.
Оттук нататък коментарите към мнението ми отнесете към ÖAMTC. Може би и те не са наясно като мен и не знаят и не могат много неща.
Хайде kickd0wn, разясни им на тия австрийски NFS аматьори.
И преди отново да бъда оспорен със забележката че нищо не знам и не разбирам, ако кажа че разхода на автоматика е по-голям, а ускорението по слабо, и макс. скорост по-ниска, нека всички видим данните на производителя и моля коментарите отнасяйте към него, не към мен. някой от вас винаги знаят по-добре...