GOLF II KR разход
- alex929
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: GOLF II KR разход
Направо си е престъпление да се кара КР до 120км. При мен в града 12-15 извънградско 9-10 но при скорост над 150км/ч.Смо с карера 100.
- alex3xx
- Автомобил: Golf 4 GTI
- Двигател: AGU
Здравейте..Приятелчета махайте катализаторите от тези Машини и карайте да видите каква разлика ще има в разхода и в вървежа

- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Още утре отивам да махам катализатора

Последна промяна от Жоро Делчев на Съб 25 сеп 2010 5:07, променено общо 1 път.
- rufkata
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
- Двигател: 1.9 TDI ASV
alex3xx написа:Здравейте..Приятелчета махайте катализаторите от тези Машини и карайте да видите каква разлика ще има в разхода и в вървежа![]()
Къде видяхте катализатор при КР-а бе хора,стига вицове сме си разказвали.Относно разхода на газ със изпарител за до 120-киловата доста стиснат де извънградско при около 140 км. около 8 дори 7.5 л. газ.
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
alex3xx написа:Здравейте..Приятелчета махайте катализаторите от тези Машини и карайте да видите каква разлика ще има в разхода и в вървежа![]()
ти си махнал на кр-а катализатора... може л;и да разясниш малко.че аз имам много гърнета отдолу но мисля че катализатор нямам...
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Аз нямам КР, но ми прави впечатление, че доста големи разминавания има... Един казва 8-9 на бензин, друг казва 8 на газ
По-склонен съм да вярвам на първия, понеже съм сигурен, че точно той няма как да лъже за такова нещо. 

мойте кр-и харчат мнооооооооого поради простата причина че не с ми ежеднекви и се изкарват колко да си направя кефа
имам 1 20 лева ги гори за около 20 км
но педала е заварен за ламарината
бех го докарал до 25 на 100 газ 

- rufkata
golf_mania_jambol написа:alex3xx написа:Здравейте..Приятелчета махайте катализаторите от тези Машини и карайте да видите каква разлика ще има в разхода и в вървежа![]()
ти си махнал на кр-а катализатора... може л;и да разясниш малко.че аз имам много гърнета отдолу но мисля че катализатор нямам...
Както по горе писах катализатор няма.Има преди последното гърне едно сплескано,което много прилича на катализатор.Махнах крайното оригинално и сложих спортно гърне,но почти не се усети разлика за това махнах и сплесканото,звук извади дори малко в повече но разлика във вървежа не усетих.Ако някой иска да чуе как звучи ето http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=44&t=222083
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Момчето дето е "пляснало" това мнение и хабер си няма от KR-и
,по простата причина че те нямат катализатор!
Така че не се връзвайте! 

- zashevGTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пич доста се бъркаш точно преди дни махнахме на кр-а катализатора,тои е първото гърне след колектора,може да им слагат според зависи от годината незнам,но колата сега много се отпуши.Даже го цепихме 2-ри път,защото беха останали парченца от него и много дразнещо дрънчеха 

- rufkata
zashevGTI написа:Пич доста се бъркаш точно преди дни махнахме на кр-а катализатора,тои е първото гърне след колектора,може да им слагат според зависи от годината незнам,но колата сега много се отпуши.Даже го цепихме 2-ри път,защото беха останали парченца от него и много дразнещо дрънчеха
Няма такъв филм като КР със катализатор,имай в предвид че моя е от последните излезнали от завода.Според мен сте цепили нещо друго май

- moreg
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: KR
- Контакти:
И при мене няма катализатор май,
има едно резонантно гърне, което излиза от двуцевката и после едно по малко пак резонантно! и след това са плоското и крайното!

Последна промяна от moreg на Нед 03 окт 2010 19:42, променено общо 2 пъти.
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Заводско KR си е без катализатор.Някъде бях чел че във Франция е имало ограничена серия с катализатор но досега не съм срещал сериозни доказателства.В оригиналните брушури си пише че може и оловен бензин 98.Друг е въпроса че колектор от PL си става едно към едно и с изтърбушен катализатор може да се претендира за по нисък данък:

- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
аз имам такова гърне точно на колектора и си мислех да го махам но ми се видя че нее катализатор .. си мислех че малко от там може да я запушва колата...ако си взема друг колектор без тракова гърне дали няма да се отпуши колата...
някои ако може да даде снимка на този катализатор на кр-а
някои ако може да даде снимка на този катализатор на кр-а
- rufkata
Achim Lauritzen написа:Заводско KR си е без катализатор.Някъде бях чел че във Франция е имало ограничена серия с катализатор но досега не съм срещал сериозни доказателства.В оригиналните брушури си пише че може и оловен бензин 98.Друг е въпроса че колектор от PL си става едно към едно и с изтърбушен катализатор може да се претендира за по нисък данък:
Вземете най накрая да повярвате,че няма катализатор,както споменах е друг въпрос какво къде е садено и на какво.Дано не засягам някой

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”