Помагайте, колата бяга!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
amigoto777
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот amigoto777 » Сря 20 фев 2008 22:30

izperkal` написа:джантите ми са добре налягането в гумите също карах я колата и с др джанти и гуми пак същото 2та тампна на макферсоновите болтове са добре няма крива щтанга карах я уж на разбирач и той се чуди човека ..... ? тия дни смятаме да я закараме на едни състезатели които се занимават само с гофлове да видим какво ще кажат те някави приятели на маисора който и сменя всичките неща ......

като решиш пр. пиши тук защото и мойта тегли на лево ,по добре на дясно да дърпа като ще дърпа ама кола.

Потребителски аватар
volkswagen_bulgaria
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот volkswagen_bulgaria » Сря 20 фев 2008 22:33

брато ще ти отговоря бързо.. и ясно . погледни си заднят мост дали не е кривнал от някоя ръ4на и бордюр . ас направих това нешто и бях забравил и после се оказа от задя мост и намен ми дурпаше на дясно . то даже само ако го погледне6 отзад голфа трябва да си ли4и на гумите поне леко няма да намериш голямо отклонение но е достатъ4но да ти дърпа ;) гумите попринцип ( ако незнаеш ти казвам) трябва да седят наподобявашто това : / \ ако схвашташ ина4е казано поднаклон оспех колега ;)

Потребителски аватар
Радо Пеев
Автомобил: Vw Golf MK3
Двигател: ABF 2.0 16v GTI

Мнениеот Радо Пеев » Сря 20 фев 2008 22:37

колега на задния мост няма нищо ок е гледахме го значи да кажа само Не Ми носи Гуми !

Потребителски аватар
lubo_g2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lubo_g2 » Сря 20 фев 2008 22:46

Кат са ти правили реглажа разпечатка дадоха ли ти от компа?Ако я имаш пусни и една снимка да скиваме данните и ...ще се разбере!

Потребителски аватар
georgipass
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот georgipass » Сря 20 фев 2008 22:48

Възможно е да задържа и левия апарат, знае ли човек, пробвай да пипнеш джантата , след по-продължително каране....ако е гореща е ясно, задържа :!: Някакви шумове има ли? Тропане, скърцане, чаткане?

Потребителски аватар
Радо Пеев

Мнениеот Радо Пеев » Сря 20 фев 2008 23:08

нямам разпечатка от компа
единствения шум който се чува в момента е местенето на пружината но не съм мн сигорен гледам тампоните на пружините са износени ама се съмнявам от това да е пак кой ли зане ще сменя и тях

Потребителски аватар
lubo_g2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lubo_g2 » Сря 20 фев 2008 23:23

Бате като правиш геометрия винаги изкай документ за извършения реглаж защото кът не разбираш всеки може да те метне че всичко е ОК!
АЗ се занимавам точно с тва!

Потребителски аватар
Радо Пеев

Мнениеот Радо Пеев » Сря 20 фев 2008 23:31

ами колега да ти кажа маистора се учуди като му я закарах сложи всички екстри на гумите вътре подпря волана и пусна компа и гледа и ми каза"тя е с перфектен регулаж" и аз му викам ем добре ве човек дърпа ми игра си там прави някви неща от долу мъчи се да я намества качихме се пак същото върнахме се орпави я качихме я на стенда гледа пак врътка и пак тест пак същото ........вече се из4ерпах максимално нямам си и напредстава от какво може да е......

Потребителски аватар
lubo_g2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lubo_g2 » Чет 21 фев 2008 0:08

Утре ще ти пусна линк за твоя голф с всички данни за геометрията му !
Принтни го и снего при майстора :wink:

Потребителски аватар
valio_style
Автомобил: E36 cabrio E30 Turbo
Двигател: Unknown

Мнениеот valio_style » Чет 21 фев 2008 2:23

И моя голф до днес биеше на ляво с почти всичко сменено и се оказа шарнир, така че пробвай поне са евтини тия шарнири ;)

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Re: Помагайте, колата бяга!

Мнениеот joker » Чет 21 фев 2008 7:56

izperkal` написа:От доста време имам един проблем. Мисля ,че е доста сериозен и искам да помоля за помощ понеже тука има мн разбирачи :) (в дорбия смисал на думата).Колата ми дърпа на ляво. Пускам волана и си завива сама.Започнах от сменяне на тампони не се орпави правих и регулаж и това непомогна няма изкривени щтанги или нещо от сорта.Смених гумите пак същото.Вчера я взех от сервиз сменях пак всички тампони носача .Но пак същото говорил съм с мн хора е няма.. никой не може да ми помогне.Надеждата ми е тука.
Хайде да се спрем с тези главни букви!!!
mod edit: dobrinb

Любезни съгражданино!Иди на сревиза на ТОШКО.....срещу бензиностанцията Лукой-Петрол до Стария хлебозавод(Топливо и т.н....).....той със сигурност ще ти реши проблема....повече от 15 години се консултирам само с него и досега не е грешил!

Потребителски аватар
Americanec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Americanec » Чет 21 фев 2008 9:16

и аз имах същия проблем,смених предните джанти с заднти,лява с дясна и така разбрах че е от джанта,пробвай и ти така...

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Вто 08 апр 2008 18:45

Колега - реши ли си проблема :roll:

Потребителски аватар
amigoto777
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот amigoto777 » Вто 08 апр 2008 21:38

аз си напомпах гумите равномерно и съм 6 е баси а поне видимо не се забелязваше да има разлика във въздуха вътре.Явно зимата като си е отишла и гумите са спаднали малко .Абе знам ли и аз защо но си проверявайте на колко атмосферки сте колеги.

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Вто 08 апр 2008 21:45

ХАхах Колега , погледни си гредите отпред ;) Мойта преди яко бягаше на ляво кат пуснех волата и я откарах на майстор и той като я видя :shock беше припаднал :lol: Предна лява греда СПУКАНА :shock :shock :shock направо същия майстор я залепи на телоподаващо ;) Провери ги ;)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”