Голф 4 - има ли копче за отваряне на багажника

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Re: Голф 4 - има ли копче за отваряне на багажника

Мнениеот Haralampi » Съб 17 сеп 2011 1:25

ilian. написа:И аз го имам това копче и по ништо немога да разбера как и кога се задейства примерно ако го натисна няколко пъти и по какво да позная в какво положение е оставено . За копчето за алармата става въпрос :oops:

Добре бе хора... що не ги четете тия инструкции за експлоатация :?:
Вътре има обяснено не само за позицийте на седалката и степените на чистачките :idea:

Потребителски аватар
ilian.
Автомобил: GOLF 4 AUDI A3
Двигател: AUM AHF

Re: Голф 4 - има ли копче за отваряне на багажника

Мнениеот ilian. » Съб 17 сеп 2011 8:54

Нали форума беше да си помагаме не да се упрекваме един друг аз ако разбирах в книжката какво пише нямаше и да питам :oops: :beer

Потребителски аватар
pleasuree
Автомобил: Golf MK4 V6
Двигател: AUE 2001

Re:

Мнениеот pleasuree » Съб 17 сеп 2011 20:56

so.sec написа:
4o4o_2345 написа:ей сега ще ви светна за това копче :lol: Това е за алармата като се натисне и след това се включи алармата не работят обемните датчици в колата.Трябваше ми много време да го разбера :shock . Предполагам е направено ако се оставя вътре дете да не задейства алармата като се движи из колата.

Именно както вече казах - това е описано в книжката на колата много добре. Нямам я пред себе си но си мисля че малко грешиш - фабричната аларма (или поне моята) няма обемни датчици! Но е възможно да си прав.

При всички положения не си биите главите - 100% съм сигурен че е описано в книжката на колата, просто прочетете.

Моята е с фабрична аларма (тази с клаксона) ,имам обемни сензори ,но нямам такова копче

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”