Мисля че като свалите кората на капака ще бъдете изненадани-проблемът далеч не е извадено маркуче.
П.С. Дано да не съм прав.
пръскачка на задна чистачка Г4
- Thriller
- Автомобил:
- Двигател:
;о)
Маркучат не е спукан!Значи като отвориш багажника имаш едни панти който даржат багажника за тавана и там имаш едни гумени маншони виж през кой от тях минават маркучите най-вече там се причупват и кабелите!
- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ;о)
Thriller написа:Маркучат не е спукан!Значи като отвориш багажника имаш едни панти който даржат багажника за тавана и там имаш едни гумени маншони виж през кой от тях минават маркучите най-вече там се причупват и кабелите!

- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
моито се беше отка4ило от надката,доста игра4ка е ,кто отжори задната врата разка4а и кората на капака за всеки слу4й щото и там се пукат втул4иците,кората се маха лесно,равиват се 2 бол4ета и дърпаш здраво,няма опастност от 4упене на щипките,така,след това проследяваш внимателно мърку4ето което отива в задния ляв маншон и там ве4е идва трудното,трябва да се махне тапицерията на тавана като първо се махат страни4ните декорации ,4аст по 4аст ,и там някаде горе в ляво марку4ето е снадено ,моъто там се беше отка4ило и ми напални багажника с вода ,но сега си е екстра,успех надявам се да съм бил полезен!
.
оправихме го
беше откачено от връзката която е зад кората между колана и задното стъкло
благодаря още веднуж за информацията
сега си пръскам на воля 

- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
Re: .
spush написа:оправихме гобеше откачено от връзката която е зад кората между колана и задното стъкло
благодаря още веднуж за информацията
сега си пръскам на воля
Тапицерията лесно ли се махна ?
.
ами аз я заведох на сервиз там да го напправят понеже още не я познавам достатъчно добре колата че да си позволя да я пипам сам
но доколкото успях да видя е на щипки и вобще не се озориха с махането 

- Americanec
- Автомобил:
- Двигател:
Re: пръскачка на задна чистачка Г4
А как се маха самата пръскалка, за да я почистя ? Става въпрос за Голф 4.
Последна промяна от gr_kanev на Чет 10 дек 2009 9:58, променено общо 1 път.
Причина: не пиши само с големи букви - означава, че крещиш, а за това нито имаш основание, нито някой има нужда
Причина: не пиши само с големи букви - означава, че крещиш, а за това нито имаш основание, нито някой има нужда
- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
Издърпва се по остта на чистачката нагоре, като внимаваш да не я нараниш. Аз лично използвах хартиено тиксо върху клещите с които я измъкнах.
готово . купих си дюза и капаче за 30 лева . поставих само дюзата . работи перфектно , понеже е тъмно капачето ще го слагам утре да не го счупя . има ли някаква техника на слагане която трябва да се спазва
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”