покупка на голф 4 или голф 3
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
Приятелю,аз съм на същият хал.Проблема не е в това какво искаме а, какво можем да си позволим.В крайна сметка по-доре г3 читава отколкото г4 на тънка лайсна/не се знае защо е толкова евтина/.Не казвам,ченяма читави г4 но за по 8000-9000 но пак си е и накъсмет накакво ще попаднеш.Помисли и за подръжката на автомобила,все пак той си е един доста добър ,,бирник".Колкото до това дали газ или метан,не се лъжи житкай си на бензинец и пей сърце.Тая газ направо убива унуй дето е под капака.Те хората ако трябвало да е с газ щели дая направят.Аз поне до сега не съм чел някоя фирма да е пуснала на пазара кола с газова.Метана виж е друго нещо,стъпваш,стъпваш пък не върви.Той си е привилегия на ,,бакшишите'',при тях е важна икономията на другото ,,еб......мааму''.Да ти кажа и полото не е лош вариант но внимавай,че те май имат проблеми със скоростните кутии.
Значи,че 4ката няма да ти е по джоба-така е,обаче ако видиш колко теми в техническия форум имам заради тройката лошо ше ти стане.Явно просто си е до това как е поддьржана преди колата.За тези пари можеш да си позволиш наистина много читава тройка и можеш да избираш.Пьк ще ти останат пари да я обслужиш,че и да почерпиш
Успех

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Колега на въпроса ти къде са тея прословути автокъщи във Враца,отговора е че са навсякаде то освен автокъщи във Враца друго няма даже има вече и нова професия " авто гид "за да може клиентите като теб да се ориентират по лесно
това им е отрасъла на хората с това си изкарват парите,ако ходиш натам си вземи някой който разбира от коли че ще се опариш лошо,а за тея пари които имаш забрави за 4-ка имай впредвид че като купиш колата е много препоръчително да имаш поне още 500-1000лв.за оправяне на разни добре маскирани дефекти и за нормалното обслужване разбира се масла,филтри,ремъци,регистрация,застраховка,автокаско,винетка и т.н.Да не си дадеш всичките пари за кола и да я караш после със старите масла и филтри докато събираш за смяна че е тъпо и не много здравословно да знаеш
[/code][/quote]

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Еееее колега ама все по интересни въпроси започваш да задаваш,никой не може да ти каже от къде са ги взели всичко е на късмет общо взето събират боклуците от Италия защото са по евтини тука ги пудрят кичат оправят каквото има до състояние годно за продан и това е,сега това което се иска от теб е да гледаш хубаво преди да купиш.А дали ще купиш от Дупница или от София няма никакво значение колите идват от едно и също място от Италия.И другото важно нещо е че хубавите коли са СКЪПИ.A в България се продават най големите боклуци,ако искаш хубава кола ще трябва да се бръкнеш поне още толкова от това което си решил да дадеш.Пак ти казвам и колегите ти го казаха ако искаш хубав Голф вземи си 3-ка за тези пари.Само ще ти кажа в заключение че трябва да сменям ангренажен ремък на Голф 4 TDI цената на комплекта ремък с четири ролки е между 300 и 400лв. това е без труд само се надявам водната помпа да не е за смяна че ще стане хептен весело.Аре със здраве 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”