помогнете парно на голф2
djshomi написа:Въобще не се пипа таблото , двете гаики дето държат парното в коша и пластмасата дето е наи долу дето като свалиш 2 или 3 рапитки беше и си вадиш цялото парно с механизми и клапи.
мдаа,ама като го правиш за първи път не си в час!а като сложиш калпаво радиаторче което не топли...втория път става за 2 часа ако не се поправят клапите:D
- golf_sport_team
- Автомобил:
- Двигател:
изчетох всичко писано във форума относно парното и само ми остана да промия пак вс направих перфектно клапите ги изолирах идеално даже им сложих и уплатнения като се затварят да уплатняват по добре смених термостат изолирах и въздуховодите всичките! смених антифриза изкарах мн ръжда от казанчето че го свалях да го чистя че ми се спука едно водно съединение общо взето всичко направих досега това парно ми стъпи на 75 лв с 2 ро радиаторче имам вече за резерва! и нищо не помага накрая на месеца ще ида на автомивка и ще издухам с водоструиката инсталацията да я промия ама перфектно и ако не помогне ще продам колата или ще я нарежа за желязо!!!!
Re: помогнете парно на голф2
колега ,а байпасен клапан има ли на входящия маркуч на радиаторчето,ако има провери дали не е запушен или блокирал
къде се намира този байпас. ако може снимка,
предварително благодаря
къде се намира този байпас. ако може снимка,
предварително благодаря
- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
Re: помогнете парно на голф2
brmbrm голям си фотажия....

-
- Автомобил: