посивяла пластмаса на бронята

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
plamingo
Автомобил: VW Golf 5 FSI 115
Двигател: BAG 2004

Мнениеот plamingo » Чет 17 апр 2008 21:51

Delyros_Golf3 2.0 16V LE написа:Здравейте, лично аз си купих от OMV на "SONAX", точно такова в малка тубичка с гъба отгоре.... струваше около 10лв. ако се не лъжа :?: ефекта е много добър, но за колко време....?? не знам.... аз мазах преди 1 седмица, антикрилото на 5-тата врата .... на автомивката предържаха препарата и посивя....

ТОЧНО ! Намазах побелелите брони миналото лято.До сега са черни и запазени! SONAX :)

cceeccoo
Автомобил:
Двигател:

.

Мнениеот cceeccoo » Чет 17 апр 2008 22:29

от магазин за автоаксесоари в тубичка(все едно боя за обувки :D )6.50лв.,малко цапа но мисля че става добре

Потребителски аватар
katcko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katcko » Пет 18 апр 2008 14:45

колеги искам да ви питам мойте брони,лайсни,вежди и т.н. две години подред ги мажа с тия бой за брони,сега не са толкова посивели но има какво да се желае,ще има ли ефект ся ако ги мина с пист.за въздух ?

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 18 апр 2008 15:12

katcko написа:колеги искам да ви питам мойте брони,лайсни,вежди и т.н. две години подред ги мажа с тия бой за брони,сега не са толкова посивели но има какво да се желае,ще има ли ефект ся ако ги мина с пист.за въздух ?

ДА!

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пет 18 апр 2008 15:48

не е точно да ако с тия мазила си им образувал някакъв слой ....ще трябва да ги изчистиш хубаво преди това....
за освежаване точно пистолета е най-мъдрото решение...при мен не стана ама аз си бях предвидил боядисване...другото е плява

Потребителски аватар
ks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ks » Съб 19 апр 2008 12:00

Избрах решението - turtle wax от практикер, 8лв.

Изображение

Според мене стана добре, но не трябва да се пести материал. Като посивее, пак ще я мажа, предпочитам, отколкото да си играя 2 часа с пистолет за горещ въздух, който нямам, и да си прецакам боята. Благодаря на всички за съветите.

Потребителски аватар
katcko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katcko » Нед 20 апр 2008 20:24

колеги днес изпробвах пистолета за г.въздух и съм доста доволен от резултата,разликата която постигнах е очевидна,другото което е че стана доста бързо за около 30мин,а не за 2 часа,същото време отнема и ако си играеш да мацаш с боя-лично мойте брони досега съм ги боядисвал но с пистолета по ми харесва резултата ,а и е без париблагодаря на всички за съветите!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”