golf 4 скърцане на табло
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
От каде си сигурен че не е имало удар с отваряне на еърбези и смяна на бая пласмаси
,или преправка от ляво движение ,олющен салон с яко смени и т.н.Голфа отделно си е бюджетен автомобил ,ся тва че по твойте/изобщо по наще/представи е скъп ,а и марката голф на пазара втора ръка е с пренадути цени е друга тема.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Отиваш на павета и почвеш леко да отваряш вратите ена по ена.Ако спре скърцането при някоя значи е тя - занчи ти трябва регулировка на вратите.Отзад скърца от регулировка на петата врата ,или счупена щипка на кората/от пренасяне на багаж/.Също така може да скърцат задните сгаваеми части на седзалките където се опират в метала.
Re: golf 4 скърцане на табло
Темата е малко старичка, но и при мен има едно скърцане на пластмаса по таблото. Появи се след като си сложих сд-то. Същото го има и при пепелника когато е отворен. Когато карам на равен път го няма. Проявява се когато правя рязък завой или карам по неравности.
За жалост нищо не ми идва на ум да го изолирам. СД-то е както всички на ламаринена шина. Явно притиска останалите детайли защото доста плътно е позициониран.
За жалост нищо не ми идва на ум да го изолирам. СД-то е както всички на ламаринена шина. Явно притиска останалите детайли защото доста плътно е позициониран.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”