golf 4 скърцане на табло

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 22 апр 2008 13:31

От каде си сигурен че не е имало удар с отваряне на еърбези и смяна на бая пласмаси :?: :idea: ,или преправка от ляво движение ,олющен салон с яко смени и т.н.Голфа отделно си е бюджетен автомобил ,ся тва че по твойте/изобщо по наще/представи е скъп ,а и марката голф на пазара втора ръка е с пренадути цени е друга тема.

Потребителски аватар
kambone
Автомобил: Passat b5.5 2001
Двигател: 1.8T AWT
Контакти:

Мнениеот kambone » Вто 22 апр 2008 13:46

Ееми ... никога нищо незнаеш, караме кенефите на хората, ние се кефим че са нови, те се кефят че са се отървали :) кой знае кво е имало че я е продал, ти и се радваш че новичка и хубава :))))
Но при мен май не е табло като излизах отколата днес пак прискърца изотзад и преди го чух нещо друго ще да е

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 22 апр 2008 13:49

Отиваш на павета и почвеш леко да отваряш вратите ена по ена.Ако спре скърцането при някоя значи е тя - занчи ти трябва регулировка на вратите.Отзад скърца от регулировка на петата врата ,или счупена щипка на кората/от пренасяне на багаж/.Също така може да скърцат задните сгаваеми части на седзалките където се опират в метала.

Потребителски аватар
kambone
Автомобил: Passat b5.5 2001
Двигател: 1.8T AWT
Контакти:

Мнениеот kambone » Вто 22 апр 2008 13:53

аз си мислех за пружини или нещо защото същия звук го чувам вътре като съм ако карам по неравен път отпред отдясно или като излизам отколоата (понеже съм 95 кила :) и като олеква и прискърцва отзад като и се вдига задницата ....

Потребителски аватар
KaloqnKK
Автомобил:
Двигател:

Re: golf 4 скърцане на табло

Мнениеот KaloqnKK » Нед 08 авг 2010 17:07

Темата е малко старичка, но и при мен има едно скърцане на пластмаса по таблото. Появи се след като си сложих сд-то. Същото го има и при пепелника когато е отворен. Когато карам на равен път го няма. Проявява се когато правя рязък завой или карам по неравности.

За жалост нищо не ми идва на ум да го изолирам. СД-то е както всички на ламаринена шина. Явно притиска останалите детайли защото доста плътно е позициониран.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”