Непридвидима работа на автоматичен смукач на Pierburg 2E
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
- ALiGaToR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аве незнам за вас ама аз катах мейдуградско около 65км на смукач през цялото време ми държеше 2000rpm (загряла). Изнервих се на 25-ият колометър и врътнах на испарителя болта с един оборот за да влиза по-малко газ и колата си намали оборотитена 1000 но нещеш ли по нататък колата си дигна оборотите сама на 1800, и така до града влизам в града и зе да гасне щот ампулата се сети да изкючи ама 65 км дай на смукач. Казваите каде се намира тая ампула за да зема да я сменя защото тая джиджавка ще ми изяде главата с тая скъпата ГАЗ апък за бензина да не говорим!!
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
Термоампулата работи !!!
Благодарение на Мемфис (Тенкс брато!) разбрах къде се намира термоампулата - и установих, че работи
Васко моля те кажи на къде да се запътя по пътя на логиката.
Вакуум регулатора ... какво може да му има отвих му капачката и си е нормално вътре. Маркучетата към него са здрави. Може би трябва да сменя всички маркучета, за да съм сигурен... обаче не изглеждаха скапани.
В самия смукач има една пружина навита и отдолу нещо като нагревател или пък е датчик ... не знам. Там мога ли нещо да направя по въпроса ?

Васко моля те кажи на къде да се запътя по пътя на логиката.
Вакуум регулатора ... какво може да му има отвих му капачката и си е нормално вътре. Маркучетата към него са здрави. Може би трябва да сменя всички маркучета, за да съм сигурен... обаче не изглеждаха скапани.
В самия смукач има една пружина навита и отдолу нещо като нагревател или пък е датчик ... не знам. Там мога ли нещо да направя по въпроса ?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”