стържат ми наклатките а са нови
- vasilev263
- Автомобил:
- Двигател:
peshonp написа:моите пък като натисна спирачките всичко ок,ама като отпусна и как прискърцвааааат,много ме дразниходих на майстор да ги сменяме,а той ми вика "а бе всичко ти е ок,много са си добре,само че самото феродо правело такова скърцане" и не ми ги смени.Ама ще ги сменя че много дразни
Скьрцането е от барабаните.
да и ако много са станали тънки (износени) има вариант да се счупат и да стане беляvasilev263 написа:krisbmw написа:ако не се оправи си за дисковеvasilev263 написа:Колега и не мене ми се получава стържене ма накладките уж са нови маи диска да е заминал
Продължава си стържат и ма става повече,като пипнах дисковете имат бая ръб,за смяна ли са?
- vasilev263
- Автомобил:
- Двигател:
krisbmw написа:vasilev263 написа:да и ако много са станали тънки (износени) има вариант да се счупат и да стане беляkrisbmw написа:ако не се оправи си за дисковеvasilev263 написа:Колега и не мене ми се получава стържене ма накладките уж са нови маи диска да е заминал
Продължава си стържат и ма става повече,като пипнах дисковете имат бая ръб,за смяна ли са?
Ще трябва да се сменят,днес ми направи впечатление,че леко пристъргват и като не съм натиснал спирачките.
- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
kilima написа:peshonp написа:моите пък като натисна спирачките всичко ок,ама като отпусна и как прискърцвааааат,много ме дразниходих на майстор да ги сменяме,а той ми вика "а бе всичко ти е ок,много са си добре,само че самото феродо правело такова скърцане" и не ми ги смени.Ама ще ги сменя че много дразни
Скьрцането е от барабаните.
смажи механизъма в барабана

wachman написа:Плюс това колата ти е дарече от 1.6 I
Така вече по добре ли е?![]()
![]()
Е, все пак са нови и не са от най-евтините, предполагам че поне половината на 200 000км ще издържат!
Ми не знам.Мойте сьщо са нови и са си добре за момента, но са 63 лв. комплекта с малка отстьпка,така че не очаквам толкова много от тях.Друг вьпрос е ,че се надявам след 200 хил. км. с тая кола да сьм си купил друга.

Но ако вярваме на километража ми и на майстора ми (че тия дискове,които смених са заводските) ,то 230 хил км си е добро постижение за едни дискове, но нека не ставаме толкова доверчиви

като си ги монтирал 4исто нови не си ги разработил в смисал пъвите 300 400 км трябва да спираш плавно и по от дале4е и сега са станали твърди и износват диска и свират (наклатките)cardan написа:на мен предните ми свирят като натисна спирачките а има доста феродо по тях като пипна дисковете имат съвсем лек ръб
прав си колегакогато санови и се спре силно се изпича феродото и става твърдоkrisbmw написа:като си ги монтирал 4исто нови не си ги разработил в смисал пъвите 300 400 км трябва да спираш плавно и по от дале4е и сега са станали твърди и износват диска и свират (наклатките)cardan написа:на мен предните ми свирят като натисна спирачките а има доста феродо по тях като пипна дисковете имат съвсем лек ръб
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”