Първия проблем на голфа от когато го купих (ел стъкла)

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
P4v3l
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот P4v3l » Съб 10 май 2008 13:30

juve1 написа:Колата е голф 3 ;) (а кората знам как се сваля чудно ми е машинката) и когато се опитвахме да констатираме повредата с брат ми останахме с впечатлението че е отчупено някъкво зъбче което отговаря за качването на прозореца.Мисля че не е от копчето понеже като го давах да качи прозореца самия джам трагваше за малко и почваше да се тормози и с малко помощ на ръка се качва до горе и като го пуснем (понеже му се помага на ръка докато се качва ) и джама спокоен сам тръгваше на долу.
ПС:от самото начало беше подпрян с 1 летва да не слиза на долу което нямаше как да видим под кората.

Ел. машинката се сваля много лесно отвърташ болтовете на рамото, болта който държи сама машинка към ламарината, има и два болта, които захващат планката която дътжи стъклото там има и една подробност има две пластинки от външната страна, които трябва да се затворят леко с клещи за да може да се освободи стъклото, като го освободиш вдигаш го нагоре на ръка че да не ти пречи да изкараш цялата ел. машинка точно за 10 мин. става цялата работа със свалянето на кората, дръжките и другите такъми ако нещо не съм обяснил както трябва пиши на Л.С. да ти обясня подробно как се сваля (видях че си от Пловдив иначе бих ти я свалил)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”