При мен проблема се оказа изгорял бушон - 20 ампера жълт цвят.
Виж първо си провери бушона колега. Кофтито е при мен че не знаех къде се намира точно. Сега вече знам, но за съжаление не мога да добавя снимка.
Може би днес малко по-късно ще имам тази възможност.
Проблем с климатроника
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
Попитах за другото гнездо и ми казаха че е нещо за дизелови коли. Но понеже излизало стандартно заводско и така на бензините стои празно. Това не е 100% гаранция която давам за инфото - само така ми казаха. Според мен не му бери грижа.
На цетралното се беше прецакала помпичката, която се намира в багажника до десния стоп. При мен беше механичната част на машинката която създава вакума.
Има там вътре една пластмаска на кръст с магнитчета вътре и тя се беше натрошила. Иначе машинката издаваше звук като да работи, но само се е мъчела.
Това е от мен - дано ти е полезно.
На цетралното се беше прецакала помпичката, която се намира в багажника до десния стоп. При мен беше механичната част на машинката която създава вакума.
Има там вътре една пластмаска на кръст с магнитчета вътре и тя се беше натрошила. Иначе машинката издаваше звук като да работи, но само се е мъчела.
Това е от мен - дано ти е полезно.
- Bordiur
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
martin_sk написа:колега според мен това твоето не е проблем няма как да духа студено, ако не работи агрегата на климатроника така, че не се тревожи , според мен проблем нямаш а ръководство ако някои от колегите пусне ще сме му благодарни
А как мога да направа да не духа въобще?
Т.е. когато не е пуснат климатроника продулжава да си духа леко топъл въздух.
Имали варянт, при който да не се получава това?
Продължавам с питанията.
Когато карам на климатроник отвреме на време почва да излиза пушек(пара), от там където излиза въздъха и после спира.
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
Bordiur написа:martin_sk написа:колега според мен това твоето не е проблем няма как да духа студено, ако не работи агрегата на климатроника така, че не се тревожи , според мен проблем нямаш а ръководство ако някои от колегите пусне ще сме му благодарни
Продължавам с питанията.
Когато карам на климатроник отвреме на време почва да излиза пушек(пара), от там където излиза въздъха и после спира.
Сигурен вариант да си затвориш духалките вътре в купето от врътките

От там нататък не мога да ти отговоря защо ти духа, дори и когато не ти работи климата.
И при мен май забелязвам същото явление. Решавам проблема, като просто си затворя решетките от които ми духа

- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
Bordiur написа:martin_sk написа:колега според мен това твоето не е проблем няма как да духа студено, ако не работи агрегата на климатроника така, че не се тревожи , според мен проблем нямаш а ръководство ако някои от колегите пусне ще сме му благодарни
Продължавам с питанията.
Сигурен вариант да си затвориш духалките вътре в купето от врътките

От там нататък не мога да ти отговоря защо ти духа, дори и когато не ти работи климата.
И при мен май забелязвам същото явление. Решавам проблема, като просто си затворя решетките от които ми духа

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”