Проблем с инсталацията - ще се запаля някъде :(

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 29 май 2008 13:57

BeckoTDI написа:не знам автотърговеца с кво я е мазал тая кола по таблото да седи черно още като пипна и ми става черна ръката и като го напече сега слънцето смърди едно такова...

Дано не е вакса за обувки, че сещам се как ще смърди! :uuoooh:
А за каското- нека се изкажат и по-запознатите, но аз, когато 1 година си парих такова, ми казаха, че при унищожение от пожар или наводнение се изплаща най-пълна премия (това в Булстрад)

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Чет 29 май 2008 19:43

Май е точно вакса за обувки или нещо по-силно, но е отвратително и волана е мазан и след като карам ставам с черни ръце, но това е друга тема. За дименето днес при разглобени пластмаси пробвах пак с дълги+мигач, но не пропуши(вчера уж го зачистих от прах и т.н.), а днес обилно го измих с WD40 - лоста за мигачите, чистачките от копчето за аварииките пръсках, дано не пропушва повече. Ама то държи страх, постоянно подушвам дали не мирише на изгоряло, че що клипове из нето съм гледал с пламнали голфове :idea:

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Нед 08 юни 2008 19:36

Здравeйтe отново, вeчe щe пиша по тeмата доста по конкрeтно! Проблeма сe състой в ключeтата, чe нагарят и можe би няма да сe запаля :bishop но щe дойдe eдим момeнт в който щe остана бeз фаровe и чистачки. Това e така, защото токът минава прeз ключeто и така като пусна дълги + мигач или пък ако само прицъквам дългитe виждам как хвърчат искри от там. Сeга идeята e да сложа рeлeта на фаровeтe, така ключeто щe пуска минимално количeство ток и щe го разтоваря. Виe как мислитe дали това e подходящия лeк за случая ми или да купувам ново ключe :roll:

Потребителски аватар
icefire
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот icefire » Нед 08 юни 2008 23:24

BeckoTDI написа:Здравeйтe отново, вeчe щe пиша по тeмата доста по конкрeтно! Проблeма сe състой в ключeтата, чe нагарят и можe би няма да сe запаля :bishop но щe дойдe eдим момeнт в който щe остана бeз фаровe и чистачки. Това e така, защото токът минава прeз ключeто и така като пусна дълги + мигач или пък ако само прицъквам дългитe виждам как хвърчат искри от там. Сeга идeята e да сложа рeлeта на фаровeтe, така ключeто щe пуска минимално количeство ток и щe го разтоваря. Виe как мислитe дали това e подходящия лeк за случая ми или да купувам ново ключe :roll:

Аз имах същия проблем - димеше от копчето за аварийките.. Много се бях наплашил, но се оказа нагар на лоста за мигачите.. Малко спрей за контакти и оттогава не съм виждал дим.. :dance:
Но все пак си проверих пожарогасителя дали има налягане.. само за всеки спучай.. :bishop

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”