[quote="Vizor"]stoqn_g60
а като му стъпи6 на врата какво става??????Не гожоря за разхода а за варвенето!!!!! 16 ии 8 кл, няма спор 16!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Разлика между Голф 2 ГТИ 16в и Голф 2 ГТИ 8в? Моля за съвет?
- reactiven
- Автомобил:
- Двигател:
mania написа:Братле, честон казано не съм се возил на Голф 2 ГТИ, нито на големия, нито на малкия. Според мен обаче е по-добре да си вземеш по-малкия заради по-малкия данък, по-малкия разход, поддръжка, консумативи, майсторите по-им разбират, защото повечко ще са барали такива и най-важното - колкото е по-голям мотора, толкова е по-малка вероятността да намериш запазен. Когато някой си вземе такава машиня не я щади и съответно ще имаш повече грижи по нея. Ест всичко е шанс, но по-вероятно е да намериш по-запазен с малкия мотор. А и със сигурност ще върви добре. Моето ГТИ е 3 - 115 коня и е звяр. Съмнява ме двойтката да върми много по-зле предвид почти същите коне, а и за Г2 ГТИ съм чувал добри неща. ТА основната ми мисъл е, че въпреки че е стара ще ти трябват доста парички за нея, затова според мен е по-добре да си вземеш по-малкия. Той също е самолетУспех
А колега , да допълня не само че не върви по-зле, но доста повечко от твоя ще да е!! Досега не ми се е опънала 3-ка 115 кс, та даже и някои 150-ки ми дишат пушека отзад!
- alex929
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми АБФ с кутия 2У направо е супер !!!!!!!!!!vento 1.8 написа:До преди месец бях с 1.8 абс мотор,вече сам с 2.0 16v и разхода ми в София падна,то по парите си показва най-добре.АБФ ми дава 9-10 градско в София само на бензин се кара и е с обикновенните жокери.
Повече на 8v НЕ.........
Успех с покупката
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”