Опират ми джантитe в калницитe
- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
Преди да правиш глупости със смяна на пружини, тампони и ..... погледни какво пише на джантите от вътрешната страна. Виж колко е ET45, ET38 и т.н. Ако не отговаря на предписаното за голфа означава, че джантите са много изнесени навън и са за или от друга кола
Тук има информация кликаш на голф 3 и сваляш пдф.
http://www.doppel-wobber.de/wbb2/Inform ... igabe.html

Тук има информация кликаш на голф 3 и сваляш пдф.
http://www.doppel-wobber.de/wbb2/Inform ... igabe.html
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
ет15 или ет25 не се вижда хубаво първата цифра, но не ме и интересува.. важното е че седят изродски
За сега мисля да реша проблема като си купя нови амортесьори за отзад + тампони за жигули да огранича хода на пружините. Само някой ако може да каже ориентировъчни цени на амортесьорите, че си нямам и представа колко ще излязат едни читави?

За сега мисля да реша проблема като си купя нови амортесьори за отзад + тампони за жигули да огранича хода на пружините. Само някой ако може да каже ориентировъчни цени на амортесьорите, че си нямам и представа колко ще излязат едни читави?
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
- edisonov
- Автомобил: VW Golf 8 Variant
- Двигател: 2025
golf_mania_jambol написа:колега съвет........спортни хубави твурди прожинки.....
Да де ма като се смъкне колата надолу с тези спортни пружини и при най-малкото движение нагоре надолу ще опират гумите. За да не опират не трябва да има никакво движение, а дори с най-твърдите пружини такова движение ще има. Според мен решението ще е нови нормални пружини, амортесьори и тампони отзад.
Аз така мисля да си реша проблема с това опиране, но поради сезона на почивките и моренцето в момента мисля да си похарча парите за море, а тея работи ще ги сменя евентуално наесен.
Пък до тогава Веско може да ги е сменил и да каже какъв е резултата.
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”