стой на страна според мен от този автомат
Въпрос за Голф 2 1.8 Автоматик
- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
Защото колега,
не ти върти помпата на скоростната кутия(хидро усилвателя) и съединителите в кутиата за зацепени всичките.Получава се едно стържене на съединителите в кутията и по някое време счупване.Трябва винаги да си изряден акумулатор.Но да не забравяме,че ташкърлъка изисква жертви.
P.S. Имам Г2 и не я карам аз а жена ми.И ако се счупи пак такава ще и взема.
не ти върти помпата на скоростната кутия(хидро усилвателя) и съединителите в кутиата за зацепени всичките.Получава се едно стържене на съединителите в кутията и по някое време счупване.Трябва винаги да си изряден акумулатор.Но да не забравяме,че ташкърлъка изисква жертви.
P.S. Имам Г2 и не я карам аз а жена ми.И ако се счупи пак такава ще и взема.
- embichkata
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
dobrin написа:Г2 с кикдаун?! Не бях чувал до сега ...
е как бе , кик даун е кат натиснеш педала до ламарината рязко ама със със все сила , като е голф 2 кое му пречи да има , или викаш ако някой тир те ебава по магистралата да си седиш и да си чакаш ..., много ясно че има кик даун даже на моя голф е доста изтрелващ ...
- embichkata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Aвтомат
mufin написа:Абе маслен радиатор не може да няма. Най-вероятно водният ти радиатор е комбиниран (маслото върви по едни тръбички между питите на радиатора)
Ама това са подробности , щом няма ритане при превклюване и ти харесва, вземай я.
И веднага да и смениш маслото на кутията, че не се знае кога е сменяно, а пък е много важно.
Маслото се сменя на 25 000 ако е минерално.
Като я вземеш се обади, ще ти дам няколко сервиза за автоматици, където сменят масла.
АЗ сменям масла , ефтино , г2 няма маслен радиатор , има маслено тяло над масленият филтър ,за двигателното масло ,скоростното пак няма , сменят се филтъра на мозъка (турбината , гарнитури 2 , маслото ти е около 70 лв и филтрите около 50 , маслен радиатор имат гти старите .. автоматика неможе да се дърпа , понеже съм сигурен че някои дето има и не е много в час гаранция е пробвал да дърпа .. е купете си нови скорости после .... ако намерите де ... АВТОМАТИК НЕ СЕ ДЪРПА щом сте стигнали до дърпане значи нещо по автоматика не е наред , стартер мартер , турбина .... стартера и "съединителя" не са като на нормалните дето сте свикнали , автоматика няма твърда връзка с двигателя , старетара не е като на нормална кола , ако сте стиганли до дърпане по добре забравете , бих посаветвал всеки който има автоматик и случайно си носси въже за дърпане, да хго хвърли преди да се е прецакал ....
Re: Въпрос за Голф 2 1.8 Автоматик
За дърпане се дърпа, но на кратки разстояния, до 20-30 км мисля пишеше в книгата. Филтърът е позлатена мрежичка (поне по хубавите са) и се сменя смо ако е скъсана, иначе само се мие. С дърпане не пали. Както са писали колегите автоматиците на VW обикновенно са доста читави. Ако им сменяш маслото всеки 50-60хил км трябва да са ок.
ПП пък въжето си го носете, може вие да дръпнете някой
ПП пък въжето си го носете, може вие да дръпнете някой
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”