RPM - Jetta2 - Вдигане на оборотите.
Re: RPM - Jetta2 - Вдигане на оборотите.
Провери налягането на бензина в покой.има вероятност дюзите да остават отворени,и от там да идва черния пущек и трудното палене
.... с манометър.на самата рейка на дюзите има щуцер за измерване.питай във форума след колко време се мереше,и колко тряваше да е налягането...
Ако някой знае колко трябва да е налягането?
Re: за RPM при студен двигател
Да се върнем в нчалото...
Kaк се прави нова диафрагма на клапана за картерна вентилация, и как се тества самият клапан?
Iezekil написа:... клапан за картерна вентилация............
А оная анджаклама знам,че влияе на тихите обороти и тресенето на двигтела МНОГО.Вариант силикон не звучи приемливо,по добре изрежи нова диафрагма от нещо....най добре ново.
Kaк се прави нова диафрагма на клапана за картерна вентилация, и как се тества самият клапан?
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Да се върнем в началото....
на първа страница в първото си мнени по темата съм ти дал линк.Като влезеш,някъде на доло го има този клапан,принципа му на действие и снимков материал.
Бях чел по руските форуми че се сменя платното със самоделно,ама не е същото а и материала трябва да е качествен...
на първа страница в първото си мнени по темата съм ти дал линк.Като влезеш,някъде на доло го има този клапан,принципа му на действие и снимков материал.
Бях чел по руските форуми че се сменя платното със самоделно,ама не е същото а и материала трябва да е качествен...
Взех си аз друг байпас (стъпково моторче) номерът му, доколкото може да се прочете е същият само последната буква се различава. И двата като им пуснеш ток отварят.
Разликата е че на старият като му духнеш и нищо не изпуска, а "новият" не затваря плътно?
Та различни модели ли са или просто вторият нещо е прецакан?
(колата върви еднакво зле и с двата)

Разликата е че на старият като му духнеш и нищо не изпуска, а "новият" не затваря плътно?
Та различни модели ли са или просто вторият нещо е прецакан?
(колата върви еднакво зле и с двата)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”