Пукане при пълен десен волан?
- vesko1234
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пукане при пълен десен волан?
Имах и едно чукане отдолу което се чуваше като потеглям и като спирам. Оказа се че е било от разхлабен болт на единия носач
-
- Автомобил:
- Двигател:
При мен се получаваше от втулките в големите тъмпони(селенови втулки)има една втулка която се слага на болта,и влиза в тъмпона.Продават се с два модела по дебела и по тънка и трябва де се вземе или втулка или болт по размера съответно...
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
Re: Re:
Hertz написа:Skruji написа:clkstar написа:Здравейте виждам, че никой не е казал течениа отговор на този въпрос.
Аз имах същия проблем."БОЛТОВЕТЕ" завиите си ги и всичко ще се оправи
иначе е много опасно! Гледайте да ги оправите възможно най-бързо.
Като за първо мнение добре.
Добре дошъл във форума.
Ама колега уточни кои болтове, знаеш ли по един автомобил колко болтове има? Ако са тези на джантите, нали не предполагаш че толкова много хора ще карат със разхлабени болтове. Според мен е възможно и да е каре, ама е малко вероятно.
И аз смятам като колегата че са "Болтовете". След като ходих 3 пъти миналата година на реглажче последния път оцелих на човека и му казах да стегне всичко отдолу - зор вече няма
Кои болтове бре хора. Колко пъти да питам. И ме цитираш и пак не какзваш кои болтове.

-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги на един приятел това пукане се останови че е от предна пружина.
зравейте на всички маняци!да дам едно предложения така като си патих много от тва вапросното пукане
.при мен ситуацията беше такава че само като навия десен или ляв се чуваше пукане като отпъване на щанга някво странно и най-често беше еднократно.водихме се на сервиз при една моя дружка(голям специалист,целия град го носи на ръце) и му обяснявам и така оставих колата 10 дена в сервиза,сменяха карета,рейки,шарнири,лагери абе всико по окачването общо взето и се оказа че са шенкели!та и аз четох тая тема преди да си реша проблема и се надявам да съм помогнал на някой в тая тъмна индия.айде със здраве и карайте разумно! 

- tomi2006
- Автомобил:
- Двигател:
Това пукане си е нешто нормално за Голф.Всичко това идва от разместване на прожината ,при неравности на пътя.100 пъти съм ходил на диагностика -но нищо.Така, че това не е нешто дразнешто.
Re: Re:
Skruji написа:Hertz написа:Skruji написа:clkstar написа:Здравейте виждам, че никой не е казал течениа отговор на този въпрос.
Аз имах същия проблем."БОЛТОВЕТЕ" завиите си ги и всичко ще се оправи
иначе е много опасно! Гледайте да ги оправите възможно най-бързо.
Като за първо мнение добре.
Добре дошъл във форума.
Ама колега уточни кои болтове, знаеш ли по един автомобил колко болтове има? Ако са тези на джантите, нали не предполагаш че толкова много хора ще карат със разхлабени болтове. Според мен е възможно и да е каре, ама е малко вероятно.
И аз смятам като колегата че са "Болтовете". След като ходих 3 пъти миналата година на реглажче последния път оцелих на човека и му казах да стегне всичко отдолу - зор вече няма
Кои болтове бре хора. Колко пъти да питам. И ме цитираш и пак не какзваш кои болтове.![]()
![]()
Затова съм го сложил в кавички ... нямам никаква идея кои са точните болтове. Не съм слизал под колата...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Болтовете който държат носачите ( нали говорим за тампони).
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
несъм прочел цялата тема но , според мен може да е от рейката . ( може и да греша , ако е така , то ме поправете ) 

- miro.pushev
- Автомобил:
- Двигател:
абе това е каре !!!
И при мен го има тоя дразнител и се чува като въртя крайно ляво или крайно дясно най-често при паркиране.Много ме дразни,защото като изпука и хората покрай мен почват да ми гледат състрадателно колата!
А аз ходих няколко пъти на сервиз точно за това нещо и всеки път казваха, че вси4ко е здраво и колата е наред, но пружините на амортисьорите са се намествали.
П.П.Имам и една Корса...
,та и при нея се чува, но само при въртене надясно.

П.П.Имам и една Корса...

- ogogin
- Автомобил: Vw Golf MKV
- Двигател: BWA
...но пружините на амортисьорите са се намествали...
Според мен това е отговора
Според мен това е отговора
- overapac
- Автомобил:
- Двигател:
пружина е /аз го имам при ляв волан /,дясната! 

- smurf
- Автомобил:
- Двигател:
колеги, гледам много се е изписало, ама никой не споменава накрайниците на кормилната щанга.....някакви проблеми там? нови ли са, не са ли? особено външните като си отидат, тропането е голямо....проверете и тази възможност....за мен лично там е проблема 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”