Цялостно пребоядисване

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Чет 04 сеп 2008 19:21

joker написа:Аз бих потърсил колеги които са си боядисвали колите или детайли по тях преди година.....така ще си направя изводи за качеството на работа на майсторите.....за 1 година всичко излиза наяве...иначе всичко останало е приказки и хазарт.....

Да защото незнаят как се прави :!: Има си техники и начини,стига да знаеш как става и с какви матеряли ,такива разлики дори и след време едвали ще ги познаеш.Но според мен вече темата се е изчерпала напълно и се говорят само празни приказки.Така,че нека модовете да си свършат работата :wink:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пет 05 сеп 2008 9:53

Cee написа:
joker написа:Аз бих потърсил колеги които са си боядисвали колите или детайли по тях преди година.....така ще си направя изводи за качеството на работа на майсторите.....за 1 година всичко излиза наяве...иначе всичко останало е приказки и хазарт.....

Да защото незнаят как се прави :!: Има си техники и начини,стига да знаеш как става и с какви матеряли ,такива разлики дори и след време едвали ще ги познаеш.Но според мен вече темата се е изчерпала напълно и се говорят само празни приказки.Така,че нека модовете да си свършат работата :wink:

Е като не си личи нищо значи е добре направено...нали това е целта...
Няма значение дали ще те излъжат така,че никога да не разбереш или ще ти кажат истината.....и в двата случая оставаш убеден в това което ти казват!

Последна промяна от joker на Пет 05 сеп 2008 10:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Пет 05 сеп 2008 10:04

Мисълта ми беше ,че кат ти пръснат калника после врата да не ти стои като подарена а да се обработи и тя,да се направи един вид преливка и след време тая врата да не ти вади очите кат я погледнеш заедно с калника :!: :!: :!: :!: :!:

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Пет 05 сеп 2008 13:43

И на мен ми се струват цените нереални обаче какво да се прави кеф цена няма.... Прежалил съм ги парите и догодина ще я откарам някъде да я направят като хората.

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Пет 05 сеп 2008 14:19

Аз едно съм разбрал,тва ,че ще дадеш безбожни пари на прехвалени майстори не означава,че колата ще ти е боядисана перфектно!По добре огледай познати и приятели който са си боядисали колите наскоро ,посъветвай се кой от къде е доволен,сравни цените и си направи сам преценка къде и за колко!Поздрави и успех! :wink:

Потребителски аватар
jagler
Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
Двигател: CFFB-2014

Мнениеот jagler » Пет 05 сеп 2008 19:47

Труда за цялостно пребоядисване е към 600лв. като сложиш 50лв. камера най-малко 50лв. материали отделно боята към 2.5-2,7л. металиците на нормални цени са 120лв./л. комплект с лака и разредител.Общо взето е това положението колега сега повечето бои са на водна основа :wink: заради евростандартите.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”