todeto80 написа:здрасти колега.тези 15ски имахали втулки,щото може от там да е проблема а сега щом си с 14ски виж дали и те имат.
здр.втулки имат и 4те джанти.
todeto80 написа:здрасти колега.тези 15ски имахали втулки,щото може от там да е проблема а сега щом си с 14ски виж дали и те имат.
hooligan_sk написа:Вземи от някой едни обикновени тенекиени джанти за проба! Първо трябва да изключиш колелата като проблем!
todeto80 написа:колега освен криви джанти друго невярвам да е,апсурт да е крива полуоска.
todeto80 написа:зд.колега щом мислеш че е крива закараи е,а боласьора как е там ли е,здрав ли ти е.
лесно ли го махна сряза ли гоtoci_81 написа:todeto80 написа:зд.колега щом мислеш че е крива закараи е,а боласьора как е там ли е,здрав ли ти е.
вси4ко сам описал в описанието какво сам правил.балансиора отдавна го махнах.
street_racer написа:според мен е ваншно каре защото и аз имах такъв проблем, докато несмених карето и проблема се оправи
jagler написа:лесно ли го махна сряза ли гоtoci_81 написа:todeto80 написа:зд.колега щом мислеш че е крива закараи е,а боласьора как е там ли е,здрав ли ти е.
вси4ко сам описал в описанието какво сам правил.балансиора отдавна го махнах.че и моя се е разлепил от полуоската
icemenn написа:колега виж само от колко неща се съмняваш.Просто отиди при някой клубен майстор който знае всичко кое как трябва да бъде,може тампони,КУ,криви джанти (гуми),крива полуоска,криви дискове....отиди и за 30 мин. ако не ти каже майстора от какво е значи е ясен
todeto80 написа:кво стана колега оправили си колата щото съм много любопитен от какво можеда е било това.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: IvanMan и 103 госта