Подлакътник за Г3
- SaRaLiQ
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Подлакътник за Г3
колеги аз се колебая между този модел и този който е като кожен(онзи мекичкия).кажете кой да си взема че искам и аз да си сложа.много е яко с подлакътниче.този мекичкия ми се вижда по функционален,а този които се вдига нагоре изглежда много добре наистина.и ако някой от бургас си е купувал да каже от къде точно 

- Ivaylo Hristov
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2001
VW GOLF3 написа:И аз преди месец си сложих такава "екстра", взех го за 29лв , иначе го видях и в този сайт , който сте дали за 24 лв
http://www.tuning-mania.net/index.php/c ... ct_id,428/
колега и аз си взех вчера такъв

- Bat_Van4o
- Автомобил:
- Двигател:
И аз съм се навил да си купя такъв аксесоар за колата ама нямам си на идея дали всички подлакътници стават за всички коли или си има някакви неща които като отида ж магазина трябва да ги кажа..Иначе и тук вървят по двайсетина лева 

-
- Автомобил: VW Golf 4 1.6
- Двигател:
абе колеги защо не виждам снимки никакви ?
колега, може ли да ми пратиш някоя снимка ако още пазиш, и да кажеш от къде си го взел
благодаря предварително 
колега, може ли да ми пратиш някоя снимка ако още пазиш, и да кажеш от къде си го взел

- sharik
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABF 1994
мой приятел има голф 3 и си присади цялото барче с подлакътника и отделение за дребни вещи от вектра Б едно към едно пасва и много добре изглежда
Здравейте колеги искам да попитам http://www.tuning-mania.net/index.php/c ... ct_id,424/ Този подлакътник как се монтира? Здрав ли е ?
- dushanov
- Автомобил: Seat Toledo 2
- Двигател: AGN
BeerLover написа:Здравейте колеги искам да попитам http://www.tuning-mania.net/index.php/c ... ct_id,424/ Този подлакътник как се монтира? Здрав ли е ?
Лично съм с такъв вече 2г. Супер доволен съм! Като се има в предвид, че постоянно возя пенсионери които му се облягат здраво като излизат от колата и сърцето ми се свива всеки път...
п.с. Може да видиш как стои в моята каляска в гаража ми има снимки...

edit: BeerLover, монтирането е супер-мега-диип-харно елементарно. Ако си го купиш мога даже снимам как съм го закрепил на моя бумбър и ще ги постна снимките тук или на ЛС-няма значение.
dushanov Погледнах ти готиното голфче много яко стои : ) Браво. Благодаря много за информацията.Искам да попитам друго... Трудно ли се вдига ръчната ? Защото като гледам подлакътника излиза отгоре й
- dushanov
- Автомобил: Seat Toledo 2
- Двигател: AGN
Имай в предвид, че целия подлакътник (от типа, който си видял в гаража ми)се вдига на над 90%-100%. Все едно подлакътниците в рейсове/влакове-сещаш ли се? Но дори и да не го вдигаш, преди да опре ръчната в подлакътника поне при мен се чува 3-тия зъб. Ако искаш да се правиш на състезател с опъването на ръчна-вдигаш целия подлакътник и той отива точно м/у двете облегалки на шофьорската и пасажерската седалка и все едно го няма! Успех!
хахах не се правя на състезател но понякога я дърпам като спра за това питах.Благодаря ти много колега : )
- wazzz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте!
Това е оригинален подлакътник! Съществува такова животно. За две години в Германия и още толкова в Австрия не видях нито един Голф с такъв /нито в България/. Но в Щатите видях поне 20 с такъв... и изглеждат много добре!
Това е оригинален подлакътник! Съществува такова животно. За две години в Германия и още толкова в Австрия не видях нито един Голф с такъв /нито в България/. Но в Щатите видях поне 20 с такъв... и изглеждат много добре!

- Прикачени файлове
-
- images.jpg (8.76 KиБ) Видяна 806 пъти
Така е моята Jetta, беше точно с такъв подлакътник, мога да кажа че е доста удобед и в предната част имаше място за 2 чаши.
Не знам защо са решили да не го слагат стандартно е ЕU
Не знам защо са решили да не го слагат стандартно е ЕU
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”