ПП сори ама не се сдържах.
А бе колегата имаше конкретен въпрос, на който никой не отговори, само му изродихте темата в спор кой двг е по-добър....
tzon написа:свалил си ,на 9.5 другия път по баира надолу тука май всеки се надлагва![]()
![]()
![]()
![]()
Максимальная скорость 185 (182) км/ч
Время разгона (0-100 км/ч) 11.9 (13,8) c
Расход топлива в городе 11.1 (13.4) л/100км
Расход топлива на шоссе 6.5 (7) л/100км
другия път можете и на 8 секуни да паднете
как ги правиш 215 колага ти на караш 1.8 т vladikk написа:Та колеги в семейството ми има 2 голфа с такъв мотор(3-ка и 4-ка).
Моторите са си куцички в ниските няма какво да се лъжем. На 3-ката мотора е АЕК купил съм я изключително запазена,а 4-ката почти НОВА!!!(на 17 000км от представителство в Германия). И тези скорости от 215км/ч на равно са си малко преувели4ени. С 3-ката по надолнище вдига максимум 210км/ч.
4-ката пове4е от 200 не е вдигала,дърпал съм ги дветв и 3-ката бие с малко. Та да се върна на основният въпрос,мотора няма тяга в ниски обороти,тромав и шумен е. Във високите му е силата(ако може да се наре4е така),разхода не е много нисък,но все пак това е 1600кубиков мотор,няма какво да покаже толкова.
, та засичал съм с GPS, по надолнище до прекъсвач повече от 192 км/ч не показа GPSa, което си е 210 да километража..... за колко ускорява от 0-100 не мога да кажа, само знам, че нито е от най-бързите, нито е от най бавните

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта