Успех колега и скоро да видим машината на пътя

...Ако модовете сметнат мнението ми за ненужно да трият
doaiena написа:Днес реших да припаля колата и установих че няма вода, налях 3литра и взе да тече от радиатора!
След инцидента се прибрах на самоход, от Мола на А.Стамболийски до вкъщи аз живея в района демек има няма километър и половина, може ли да съм повредил нещо за такова разтояние!
Преди да тръгна бяха минали около 2часа и половина!
Преди да дойдат куките 30мин и трябваше да я преместа 100метра пак на самоход!
S.Nikolaev написа:еми... карал съм голф 3 абд само че без вода и нямаше никакви проблеми. проблема дойде когато го прегрях. ако си следил температурата и не си я прегрял съм 100% сигурен че нищо и няма. ако си я прегрял вече там отива към гарнитура на глава, крива глава....
doaiena написа:Колеги как се сваля перката на радиатора?
Значи свалил съм радиатора, но болтовете на перката се крият зад нея!
Колко литра антифриз спрямо вода да сложа?
Какъв да сложа на лапачката пише G11, но четох, че може и G12 бил по-добър!
Pepi-s-passata написа:doaiena написа:Колеги как се сваля перката на радиатора?
Перката се държи на 3-4 гайки, неможе да не ги виждаш.
doaiena написа:Pepi-s-passata написа:doaiena написа:Колеги как се сваля перката на радиатора?
Перката се държи на 3-4 гайки, неможе да не ги виждаш.
Те се виждат, но няма как да влезе камъка на гедорето!
nikolai_an написа:S.Nikolaev написа:еми... карал съм голф 3 абд само че без вода и нямаше никакви проблеми. проблема дойде когато го прегрях. ако си следил температурата и не си я прегрял съм 100% сигурен че нищо и няма. ако си я прегрял вече там отива към гарнитура на глава, крива глава....
не е задължително при прегрята кола да прегори гарнитурата или да изкриви главата!миналото лято моята я карах все на 100-110 гр. даже така ходих и до морето от мозъка на "компетентни"маистори и навръщане така прегра че хвърли водата и светна лампата на темп.,но засега нямам проблеми с гарнитурата на главата,може би след време.....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot], Passat 1.4 eco fuel и 48 госта