всички ли го имаме или....?
- kvalev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
На моята ка то включа подгряването на задното стъкло се включва и подгряването на огледалата, в смисъл заедно са.
- delqnskoto
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop написа:Каква схема бе колега, има по два кабела на огледало - плюс и маса.
Връзват се за копчето на нагревателите на задното стъкло.
Че са два тук позна

дайте съвет
На мен едното огледало е започнало да се отлепя от основата с нагревателите. дайте съвет с какво да го залепя? Като го гледам, май не е оригиналното, а е правено. Не съм сигурен дали работи подгряването, но ще пробвам. важното сега е да го залепя, че може да го загубя.
evgenyh написа:Ludia написа:evgenyh написа:ГРЕДАнемам подгряване на огледалата, явно в Милано нямат нужда от такава екстра...
и аз съм със същата кола и нямам подгряване, и регулиране на фаровете![]()
![]()
и аз нямам регулиране на фаровете, но не знам 2 секционните фарове имат ли или само 1секционните
и при мене ГРЕДА, явно тия GT-та нямат нужда от подгряване на огледалата и регулиране на фаровете

- simon
- Автомобил: Hyundai Tucson
- Двигател:
И на моя г3 1.4абд триврат лявото е обикновено огледало,защото видях,че няма една черта,която го разделя.Подгряване имат,но като сменях механизма на ел.стъклата не видях кабели до тях.Имаше едни висящи свободни реших,че са колони,защото нямам място в джобовете.Добре,че прочетох тук за подгряването да се "надувам" 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”