Аз съм за GTI-3
Разхода на гориво ти е най малкия проблем-винаги ще дадеш 2-3лв. на сто км.(даже няма и толкова) и то с кеф за да караш по-мощния вариант.Да изпревариш невероятно бързо и с мощ е пъти по-приятно,отколкото да дебнеш баир,та наклон и да се застраховаш допълнително с дистанция..............И не забравяй че не се вози някой друг а самия ти-от гледна точка на сигурноста.
Разликата в разхода е почти никаква в извънградски условия,проблема е по-скоро в града.Там мисля дава по сериозна разлика,но имаш мощен и бърз автомобил.
Не е маловажен и въпроса с данъчната тежест.Там разликата може да надхвърли и 120лв. на година.
Поддръжката е също много важен въпрос-новите автомобили са с почти 2-пъти по-скъпи части, а за старите масови такива цените са по приемливи.
И накрая? какво си мислиш като знаеш че мощния по-стар вариант е бил два пъти по-скъп като нов,отколкото малолитражката?
След 2,5г. от когато е темата мнението не ми се е променило и вече съм сигурен на 100%, че ще взема 2-ката 3-ка никога! Или я прескачаме и 4-ка или Мк2
vw_golf_2_Memphis написа:След 2,5г. от когато е темата мнението не ми се е променило и вече съм сигурен на 100%, че ще взема 2-ката 3-ка никога! Или я прескачаме и 4-ка или Мк2
много правилно 2 ката е за предпо4итане каруза не ми требе,това в крага на маитапа,двоиката ми харесва пове4е