Ми не може ли бе..
бах ти VR 6 цата...
няма ли некакъв бутон за циркулация на въздуха само в купето?
Миризма в купето?!?!?!
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- emils
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
на мен така ми мирешеше (на недоизгорели газове) тъкмо от маркуча за вентилацията на картета, който е изваден навън и се беше оплел близо до парното. ама даскала казва, че не е изкарал маркуча
тогава миризмата може да е от: антифриз; газове от околните коли; нещо изгоряло по колата. евентуалната причина с околните газове можеш да я елиминираш като се качиш на витоша (откъм пернишкото поле
), дето няма движение около теб и тогава да видиш как е
за изтичането на антифриз се написа много. това е - методът на пробата и грешката е приложим в случая. успех!

тогава миризмата може да е от: антифриз; газове от околните коли; нещо изгоряло по колата. евентуалната причина с околните газове можеш да я елиминираш като се качиш на витоша (откъм пернишкото поле

за изтичането на антифриз се написа много. това е - методът на пробата и грешката е приложим в случая. успех!
Мили хора,като върнах лентата назад се сещам че в събота долях около 200-300 грама разредена светло синя течност в бутилка от Антифриз беше.Днес попитах собственика(тогава го нямаше) на бутилката какво е имало в нея и той ми каза.........ми ...ъъъъ...течност за чистачки(немска,май неароматизирана)
Та възможно ли е тва да е причината и да промивам и сменям антифриза

Та възможно ли е тва да е причината и да промивам и сменям антифриза

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от musura на Сря 08 мар 2006 21:44, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
добра вечер господа
исакм да взема отношение по темата.ето какво е личното ми мнение:
1.Ако водната система е добре хермитична(не изпуска от никъде) дори и л......на да сложиш вътре не тряя да мирише кото пуснеш парното да духа.
2.имам чувството ,че моторчето на парното праи някакъв киляв(номер):)))има повишена консумация..=>загряя=>топи някаде нешо си=>не е никак добре:)
3.намери бушона на парното и го нахни(виж колко ампера го дават от завода произв.) и посредствум мултижет замети консуманията.
дано съм помогнал........да видим......
исакм да взема отношение по темата.ето какво е личното ми мнение:
1.Ако водната система е добре хермитична(не изпуска от никъде) дори и л......на да сложиш вътре не тряя да мирише кото пуснеш парното да духа.
2.имам чувството ,че моторчето на парното праи някакъв киляв(номер):)))има повишена консумация..=>загряя=>топи някаде нешо си=>не е никак добре:)
3.намери бушона на парното и го нахни(виж колко ампера го дават от завода произв.) и посредствум мултижет замети консуманията.
дано съм помогнал........да видим......
-
- Автомобил:
- Двигател:
Даскалиии, свали моторчето дето вкарва въздуха в колцата и го огледаи много добре за нагар ама го отвори и вътре огледаи. И в моята смърдеше да си е...като свалих маторя захранващите кабели бяха доста добре изпържени/стопена изолация от какъв зор ненам/смених ги попромих колкото можах въздуховода и нема проблеми
УСПЕХ , даскал4е

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”