KirilGeorgiev написа:Сега ще сменя и задните защото и те не са много читави и ако иска да тресе ако иска да не тресе.
zdravko_jett написа: не не колега не знам може би по горе не съм обяснил както трябва намерих проблема от къде е но не е от спирачния апарат а или от главината или от лагера но ше сменям и 2те заедно понеже като свалих гумата и е запалих колата на скорост видях как целия апарат се мърда все едно някои припомва спирачката след това забялязах че диска шари наляво и на дясно свалих апарата и диска и забелязах че и главинката шари та ако ме слушаш мен напраи това за не повече от 15 мин работа е свали едната гума запали е на скорост и се вгледаи в спирачен апарат,в диска просто се бях отказал от моята на 3баланса показва 00 момчетата викат няма да трепне ама си трепка както винаги аз съвсем случаино свалях гумата за да сложа пластинка на накладките понеже тропкаха и си викам да запаля малко на скорост и забелязах колега пищи ако направиш тази проба за 15мин работа е а и друго забелязал съм че доста голфове трсър така
значи не е от там а преди време бях чел в една тема на колега от форума и тои имал подобе проблем и мисля че му се ебеше получавало това тресене от тампон на скороситеLuciano написа:Вчера свалях гумите и гледах, но на пръв поглед нямам проблеми като твоите.
Смених гумите - предни със задни, но тук из квартала не мога да направя тест. Тези дни ще покарам повече и ще пиша.
Lifeguard написа:shockhead написа:Просто го опиши. Не е необходимо да съсипваш нечия кола. Аз отскоро имам западна кола. Досега все източноевропейски и няма огъване, сигурен съм.
ми да то на ладите и москвичите окачването е малко по различно за тва по трудно може да стане това,абе знаем си ги тях добрите стари машини,но да ти обясня сега как се криви полуоска,та значи засилваш се и се удряш в най-близкия бордюр,гумата с такава сила прибира амортисьора,че полуоската отива много на горе и се удря в унова голямо желязо дето му викат магаре,държи целия преден мост и воала резултата е налице,сещаш ли се?
shockhead написа:Сигурно е така. На Голфа още не съм разглобявал ходовата част.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 157 госта